Дневен хороскоп за 27 април

loading...

 

 

Овен

Този понеделник ще може да си позволите повече неща, отколкото сте си представяли. Оставете си повече време за пълна наслада.

Телец

През този ден ви предстои важно откритие. Не бъдете прекалено подозрителни, а приемете това, което Съдбата ви поднася с отворени обятия.

Близнаци

Това е ден, в който да направите нещо, което никога не сте правили преди. Може да ви коства много нерви, но ще си струва. Звездите ще ви закрилят.

Рак

През този ден няма да имате възможност да лавирате. От вас ще се изисква ясен и точен отговор. Това ще е полезно и за вас самите.

Лъв

Този понеделник околните ще изискват вашето внимание. Ще помогнете на себе си и на тях, като бъдете алтруистичен. Нека видят и милостивата част от вашата личност.

Дева

Този понеделник вашата задача е да разсмеете околните. Вие сте единственият човек, който може да накара другите да се усмихнат, когато най-малко могат. Мобилизирайте целия си оптимизъм.

Везни

Този понеделник здравият ви разум ще надделее над емоциите ви. Не обръщайте прекалено внимание на чувствата си,защото това няма да свърши във ваша полза

Скорпион

Това е ден, в който може да бъдете по-истински от всякога. Не мислете за последствията - който издържи - издържи.

Стрелец

Това е ден, в който да потърсите истината в малките неща. Засега оставете големите планове, още не им е дошло времето.

Козирог

Това е ден за мънички радости. Обърнете внимание на малките жестове от страна на любимия ви човек и ги изживейте заедно.

Водолей

Денят предполага да проявите повече търпение и спокойствие. Не бъдете прибързани в действията си. Преценявайте внимателно всяка своя дума и действие.

Риби

Този понеделник звездите ви съветват да бъдете скромни. Оставете и на другите да изживеят своите моменти на слава. Няма да, иначе може да получите негативен ефект.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби