Зодиите, за които юни ще бъде истински кошмар

loading...

За голяма част от хората планетите и звездите през месец юни ще бъдат в доста противоречиво положение. На някои късметът ще се усмихне, но на други ще им се наложи да бъдат особено внимателни заради трудностите, с които ще се сблъскат. 

Астролозите са категорични, че първият летен месец ще донесе куп проблеми на представителите на четири зодии. На тях ще им се наложи да се въоръжат със сили и много търпение, за да преминат през препятствията, които са им подготвили Звездите. 

Ето ги и зодиите, които ще са най-големите губещи през юни:

Телец

Не е изключено през юни за Телците да започне лош период в любовната сфера.  Възможно е недоброжелателите и завистниците да се активизират. Бъдете много внимателни! За да избегнете поставените от тях капани, ще трябва да пазите своите планове в тайна.

Необходимо е да разказвате по-малко за това, което планирате с половинката си за този месец. 

Астролозите съветват всички Телци, които са несемейни, но активно търсят своята половинка, временно да прекратят запознанствата. По-добре е да се съсредоточите върху делата и работата си. Само по този начин ще успеете да спечелите повече пари и да избегнете проблемите.

Новите познанства и флиртовете може да завършат с провал и загуба на самочувствие.

Рак

Късметът, който ви съпровожда в бизнеса и финансовата сфера, ще ви изостави през юни. Препоръчително е да не харчите парите си за глупости и при нужда да ги вложите в успешна покупка.

Парите обичат реда и предпазливостта, така че ще се наложи да станете по-икономични, ако не искате да загубите финансите си. 

Продуктивността ви ще намалее значително, затова астролозите съветват да се отдадете на повече почивка и да не се преуморявате. Определено не си струва да рискувате. В критична ситуация липсата на късмет може да доведе до провал на новите неща, с които сте се захванали. 

Експертите препоръчват да се съсредоточите върху най-простите неща, които не изискват много усилия и време.  

Стрелец

Стрелците са известни с невероятната си интуиция, харизма и лидерски качества. За съжаление, през юни за тях звездите и планетите ще бъдат в дисхармония, което ще се отрази негативно на най-силните им черти. 

Най-много ще пострада шестото им чувство. Ще се наложи да разчитат по-често на логиката и опита. Само така ще могат да заобиколят голяма част от проблемите.  

Общият енергиен фон също ще намалее, заради което обаянието и харизмата на Стрелците ще избледнеят. Това ще се отрази много видимо на авторитета и лидерските им качества. Само с усилен труд, честност и искреност ще успеят да си ги върнат.  

Водолей

През юни късметът на Водолеите ще намалее значително. Това може да даде отражение върху всички сфери на живота.

Важно е да следят здравословното си състояние, да се отърват от лошите навици и да прекарват повече време на чист въздух. Астролозите също така съветват да започнат да спортуват и да се движат повече.

Ако в началото на лятото нещо се обърка, представителите на тази зодия не трябва да изпадат в апатия и да губят увереност. Никой не обича да губи, но трябва да погледнете на всичко от положителната страна, защото всеки неуспех е повод да научите нещо ново! /jenata.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби