Цяла България е в шок от брутално, кърваво изнасилване на младо момиче

loading...

Брутално изнасилване е извършено тази нощ в Мездра, информнира агенция BulNews.

Заради деликатния характер на престъплението информацията на този етап е оскъдна, но медията ни успя все пак да научи подробности за него.

Рано сутринта на тел. 112 е бил получен сигнал за младо момиче в тежко състояние. Когато спешните медици пристигнали на ул. „Янко Сакъзов“ 4А и влезли в апартамент във вход Б, те заварили жертвата да лежи сред локва кръв. По най-бързия начин момичето е било транспортирано към болницата, но и досега по стълбите и пред сградата има останали кървави следи.

На този етап е ясно, че лекарите се борят да спрат кръвоизливите и да наваксат изгубената кръв, затова момичето лежи на системи, в стабилно, но тежко състояние.
Апартаментът, в който е открито изнасиленото момиче, е собственост на 22-годишен мездренчанин, с инициали В.Й. Извършителят на бруталното престъпление веднага е задържан.
До обед пред блока, в който живее заподозреният, имаше 3 патрулки на полицията. Опитни криминалисти вече работят по документиране на престъплението, което вцепени железничарското градче.
Официална информация за бруталното изнасилване се очаква през следващите дни.

Снимката е илюстративна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби