Уникална къща на дърво в Бали за 23 евро на нощ

loading...

 

 

Ако смятате, че да отседнете в къща на дърво означава да се лишите от някои удобства, сериозно грешите. В тази къщичка на Бали, описана като „експериментален бутиков хотел на върха, архитектурно преживяване за приключенци“, луксът е в изобилие.

 

Това е екзотично убежище, което моли да бъде включено в списъка ви с дестинации, когато международните пътувания са отново на дневен ред, посочва Daily Mail.

 

В Lift Bali гостите могат да се отпуснат в красиви легла, да пият коктейли на привличащ вниманието бар, да се разкършат в повдигната зона за йога и да наблюдават екзотичните околности, докато се полюшват в хамаците на върха на дърветата.

Предлагат се и малка сауна, умален, но перфектно оформен басейн и зони за отдих. Имотът, който се намира в Убуд, се състои от три 39-метрови кули, създадени от най-модерния немски архитект Алексис Дорни, споделя profit.bg.

Дизайните са „сюрреалистичен микс от непостоянни индустриални структури, вградени в тропическа гора“.

 

Има три кули - къщата на Ърнест Хемингуей, къщата на Джордж Оруел и къщата на Стенли Кубрик, всичките достъпни по спираловидни стълбища.

Освен леглата с големи размери, къщичките на дърво се отличават с луксозни бани, тераси и мебели, изработени от рециклиран дървен материал. Всяка от трите кули е построена с помощта на различни материали, за да придобие уникален вид.

Вече има планове за разширяване на хотела - и всички идеи са добре дошли, като за целта ще бъде организират конкурс. Къщите, чиято цена стартира от 23 евро на нощ, са климатизирани и разполагат със собствена баня и безплатен Wi-Fi.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби