Извънредно! Ето какво каза Бойко Борисов за скандалния списък на братя Бобокови

loading...

От списъци не се вълнувам, а как да направя пътища зали, пречиствателни станции. Не искам да коментирам – всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата.

И аз мога да си напиша един и да кажа  за кмета на Поморие – 1000 лева, за Горанов – 2, за Нанков – 3, за еди-кой си – 4. После да ме питат как ще коментирате. Задържаният ще каже. Когато предупредихме, че ще има проблем с отпадъците, беше още преди местните избори. Оттогава работят ДАНС и прокуратурата. Всеки трябва да се сърди сам на себе си.

 Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпрос на медиите при посещението си в Бургас.

Припомняме, че Специализираната прокуратура публикува списък, намерен при обиск на имот на Атанас Бобоков. Там има много известни имена - Георги Гергов, Славчо Христов, Сашо Дончев, Радосвет Радев, Петър Манджуков, Алексей Петров, генерал Любен Гоцев, Баневи, както и посочени суми в милиони срещу имената. Например срещу името на Славчо Христов стои сумата 300 млн. лева, срещу това на Манджуков - 120 млн. лева, а списъкът можете да видите! Там фигурира и името на покойния банкер Емил Кюлев, както и на групата ТИМ, плюс "Иван и Елена", може би Иван и Елена Костови, но уточнение няма.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби