Транспортират в ЮАР трупа на мулатката Ани, мъжът й Димитър даже не положил

loading...

Заради извънредното положение около коронавируса в целия свят близките на Ани не са успели да си запазят самолетни билети и да пристигнат по-рано

След като Флагман.бг алармира, че вече месец и половина не се намира кой да погребе екзотичната красавица от ЮАР Анилине Мариел Давидс, известна в град Българово само като Ани, тялото й е репатрирано от бургаската морга от погребална агенция. Наш репортер узна, че бургаската траурна агенция е наета от свои софийски колеги, към които са се обърнали роднините на Анилине от ЮАР.

Заради извънредното положение около коронавируса в целия свят близките на Ани не са успели да си запазят самолетни билети и да пристигнат по-рано. В следващите дни се очаква неин роднина да дойде в България, за да уреди всички подробности около транспортирането й в ЮАР.

Оказва се, че мъжът на Ани, на когото е родила три деца, през цялото това време не се е поинтересувал и не е поел организацията тя да бъде изпратена достойно в последния й земен път, а сега дори не дошъл да изпрати тялото й за ЮАР.

Димитър Илиев се е върнал с децата и майка си в семейната къща в Българово веднага след трагедията с Ани. Местните казват, че семейството в момента води затворен начин на живот, не общуват много и сякаш изживяват тежко някаква драма.

Факт е обаче, че не са се ангажирали с това Ани да бъде погребана и най-малкото човекът, с когото тя е споделяла живота си през последните поне 10 години, да постави едно цвете връху ковчега й и да почита паметта й.

  Многодетната майка изгуби живота си навръх Великден. По необясними и до този момент причини, Ани падна от покрива на луксозната сграда, където се намираше чисто новият й дом и загина на място. Трагедията се разигра пред очите на мъжа й Димитър, свекърва й и най-голямото им дете.

източник и снимка: flagman.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби