Как да прочистим аурата от магии с помощта на сурово яйце

loading...

Постоянно сте уморени, не може да спите, раздразнителни сте, дори и радостните събития ви натъжават… Ако изпитвате тези чувства, помислете дали не ви преследва тежка магия или някаква прокоба.

Човешката аура се влияе от всяка външна намеса и, когато сте обект на чужди негативни енергии тя веднага реагира. Аурата на прокълнат човек може да има тъмни петна, изтъняване или сиви участъци. За щастие обаче съществува лесно решение, благодарение на което може да се справите с този проблеми и да се пречистите.

Визуализирайте

Без съмнение този процес не е лесен и изисква много практика. Опитайте се да визуализирате вашата аура като светлинен ореол, заобикалящ тялото ви. Ако не може да различите цветове в аурата, изберете своя любим цвят, който свързвате с вашето духовно изцеление. За много хора, това е синьото. Постепенно с ума си насочете към аурата си поток от ярки цветове. Чрез визуализацията тъмните петна и отрицателните влияния изчезват.

Доверете се на яйцето

Друг класически метод за прочистване на аурата е с помощта на сурово яйце. Помолете приятел да търкаля яйцето около тялото ви, а след това да го счупи и да го излее в купа с вода. Ако съдържанието му е тъмно, има петна или мирише, това значи, че е отнело лошата енергия и я е прехвърлило във водата.

Силата на тамяна

Един от най-силните начини за прочистване на аурата е тамяна и белия градински чай. Клонче от градински чай се запалва, докато изгори, пушекът дезинфекция цялото тяло. Този ритуал може да се извърши с помощта на тамян.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби