Кажи ми каква е татуировката ти, за да ти кажа какъв си

loading...

8 неща, които татуировката ви казва за вас.

16% от населението на света имат татуировки и процентът се увеличава много скоростно предвид все по-добрата нагласа на обществото към изрисуването на тялото.

Докато някои избират странни татуси, които все пак могат да бъдат скрити от дрехите, други предпочитат да покажат колко са смели и да изрисуват доста видни части от тялото си. Да си изберете къде да поставите татуса, е лесната част. Много по-трудно е да решите какво точно да запечатате завинаги на кожата си. Затова бъдете много внимателни – вашата татуировка и мястото, на което сте решили да я сложите, говори много за личността ви.
Ето 8 примера за татуировки, техните локации и какво разкриват всъщност:

1. Инициали/ Име

Знаете ли колко хора пишат собствените си инициали върху себе си? Да, собствените. Много! Наистина много. Винаги сме смятали, че нарцисът е човек, който си тръгва от работа, облича се в най-хубавия си костюм и стои пред огледалото, за да се удивлява от себе си. Е, ами това май не е най-лошият вариант. Татуировката на собственото име обаче определено е доста по-фрапираща.

2. Фея, пеперудка и изобщо всичко, що има крила

Кой си ги татуира: Момичета, които искат противоположният пол да знае колко много харесват секса.
Къде: Ами то май е логично – колкото по-предизвикателно е мястото, толкова по-лошо и непослушно е момичето в… знаете кое.
Почти всяко момиче с подобен татус някога е крало по някой друг чифт обеци от кварталното магазинче. Нали са лоши момичета…

3. Звезди

Кой си ги татуира: момчета, които изглеждат като момичета и момичета, които изглеждат като момчета.
Къде: На лактите
Тези татуировки станаха доста популярни много бързо. Всъщност те станаха символ на “емо” движението. Затова, ако някога имате нужда от повечко черен грим, гел за коса и такива неща, огледайте се за момче или момиче с такава татуировка, те със сигурност ще ви помогнат.

4. Всичко свързано с азиатската култура (дракон, риба кои, Маргарет Чо)

Кой си ги татуира: Момчета, които са в “банда”, и момичета, които искат да посвирят на инструментите на момчетата в бандата.
Къде: По ръцете.
Хора, които смятат, че татуировките им ги свързват с азиатската култура. Е, имаме новина за вас: тези така “гениални” и разпространени татуси, които са по телата ви, в 90% от случаите се намират под дрехи, които са правени в същите тези страни. Но, да, така връзката ще е двойно по-силна.

5. Цветя

Кой си ги татуира: Всяко второ момиче на възраст между 18 и 25 години.
Къде: Местата, които не са покрити от бикините.
Къде трябва да са: Изскачащи от храстчетата им… така де, след като ще се свързват с природата.
Защо жените си татуират цветя? Обяснението е просто. Те си мислят, че може и да е остаряла мода, но е много елегантно. Ами, не, не е. Това е толкова от мода, че няма накъде повече.

6. Черешки

Кой си ги татуира: Момичета, които са готови да оставят татуиста да работи възможно най-близо до интимните им части.
Къде: На север от малката опасна линия между краката.
Ако попаднете в ситуацията, когато момиче ви позволява да свалите гащичките му и забележите татуировка на черешка, незабавно премислете дали е добре да продължавате и да стигате докрай. Това е като да си купиш храна от магазин за левче – да, може и да е вкусна, но после със сигурност ще се наложи да посетиш лекаря за антибиотици.

7. Кръст

Кой си ги татуира: Хора, които харесват Иисус Христос. Да, “харесват” е правилната дума, защото явно не го обичат достатъчно, че да отидат до църквата, където има истински кръстове, или да прочетат Библията.
Къде: На рамото или гръдния кош.
Да си татуирате религиозни символи, било то християнски, мюсюлмански, будистки или еврейски, е меко казано ужасно. Приемете, че това е по-скоро комплексиран израз на позьорство, отколкото истинска вяра.

8. Бодлива тел

Кой си ги татуира: Фитнес маниаци и… аматьори фитнес маниаци. И също фитнес маниаци, ако не сме ги споменали вече.
Къде: Около бицепсите, разбира се!
Не можем да си обясним защо хората си татуират бодлива тел. Предупреждение да се пазят околните, може би. Попитайте който и да е с такава татуировка как се изхранва и той ще ви отговори: “Ами в момента работя в кол център, но обмислям сериозна професия в борбата или друг подобен спорт.”

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби