Страшен зор! Ето какви космически суми харчи Зуека за изьръжката на дъщеря си

loading...

Васил Василев-Зуека едва смогва да издържа дъщеря си, жалят го негови колега. Заблуда е, че комикът тъне в разкош, въпреки, че на пръв поглед изглежда така.

Актьорът има висока заплата при Маги Халваджиян, но тя трудно стига, за да покрие всичките му разходи. Най-голямо пери в семейния бюджет е образованието на дъщеря му. 20-годишната Девина е плод на дългогодишната връзка на Зуека с актрисата Нина Димитрова, с която той се раздели заради любовта си с колежката Ани.

Тогава Девина беше на 12 и трудно понесе решението на баща си да заживее с друга жена. За да спечели отново уважението й, актьорът се нагърби с не леката задача да плаща образованието й. Девина завърши едно от най-скъпите частни училища в София - Международна гимназия "Златарски", а от две години учи драма в лондонския университет "Куин Мери". Той е сред петте най-елитни учебни заведения на Острова, а таксата за обучение варира от 9000 до 18 000 лири годишно. Което означава, че ако Зуека и дъщеря му са избрали най-високата тарифа, той се бърка за 40 000 лева на година, пише Хотарена.

Като се добавят и джобните, от които има нужда всеки млад човек, издръжката на студентката става космическа. "Всеки лев лети към Лондон", споделиха пред Галерия негови приятели. Месечно Девина излиза на татко си най-малко 3 бона. Самата тя прекрасно осъзнава колко трудно е на баща й, още повече, че той има и малък син, за който да се грижи. Надеждите й са, че университетът може да вземе решение да намали таксите тази година. В момента сред студентите върви петиция за съкращаване на огромните суми заради ситуацията с коронавируса.

Възпитаниците на Куин Мери смятат, че учебното заведение не е изпълнило голяма част от академичните си функции, след като заради карантината студентите си останаха по къщите. Петицията е подписана и от Девина. Ако това не се случи обаче, Зуека ще трябва да се бръкне сериозно, още повече, че в момента Девина не работи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби