Бивша служителка e обрала бензиностанцията в Асеновград, помогнали й отвътре

loading...

 

 

Бившата служителка на бензиностанция на "Петрол" Иванка Сиракова е обрала касата на обекта в четвъртък призори. 32- годишната жена влязла в бензиностанцията с нахлузена черна найлонова торба на главата, заплашила продавачката и поискала да й бъде предаден оборота. Продавач- консултантът зад щанда й предал 3 374 лева. След това Сиракова напуснала обекта, предава TrafficNews.

 

Жената на касата Любка Казийска подала сигнал до частната фирма, която охранява обекта и скоро на мястото пристигнали екипи на полицията. 

 

„Служителката в бензиностанцията разказала, че малко по-рано същата вечер в търговския обект е влязло маскирано лице, което е извършило кражбата на сумата оборотни средства”, добавят от полицията.

 

След като разследващите иззели записите от камерите, последвали още въпроси към жената. В крайна сметка тя признала за инсценировката и предала съквартирантката си.

 

На Сиракова и Казийска ще бъдат повдигнати обвинения за кражба. Те са задържани за 24 часа. Ако бъдат признати за виновни, двете жени могат да получат присъда затвор до 8 години. Нямат предишни криминални прояви.

 

Сиракова има две деца. Двете жени, които са от Асеновград, са с чисти криминални досиета. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби