Изгониха "лошите мисли" на жена за COVID-19, взеха ѝ само два бона!

loading...

 

 

Възрастна старозагорка, която се предоварила на посетилия я „баячки“, предложили ѝ да я спасят от страховете за коронавирус и лоши погледи, се сбогува с два бона.

 

Според дадените от нея описания посетилите я на предния ден две „баячки“ били млади и добре облечени жени. Едната имала златен пръстен на лявата ръка, а другата била със златно кръстче на шията. „Гостенките“ обикаляли от апартамент на апартамент, като предлагали „услугите си“ в областта на ясновидството и отстраняването на проблеми.

 

На пострадалата след продължил около час разговор те предложили да изгонят „лошите й мисли“, свързани с опасенията си около COVID-19, която тя споделила във връзка с няколко разговора по скайпа с близки, живеещи от години в САЩ.

 

„Гостенките“ настояли бабата да им даде за няколко минути наличните в жилището пари, за да ги „прочистят“, към тях стопанката добавила и попълнения ордер, с който възнамерявала да изпрати на своя близка сума, необходима й за закупуване на скъпи лекарства, пише Стандарт.

 

Банкнотите били поставени в кожена кесийка, която преди да си тръгнат баячките й била върната с „указание“ да не бъде отваряна поне още час, за да подействат магиите.

 

Образувано е досъдебно производство, проверяват се записите от намиращи се в близост до кооперацията на бабата охранителни камери.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби