Гол мъж скочи от 3-ия етаж на УМБАЛ-Бургас и избяга! Полиция е на мястото

loading...

 

 

Тежко болен пациент, настанен в Отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас, е скъсал внезапно системите си и е полетял чисто гол през отворен прозорец. Отделението се намира на третия етаж в Хирургическия корпус. Мястото, откъдето той се е хвърлил, се намира в задния двор, където са паркирани линейките на Спешна помощ.

 

„Видях го с очите си“, свидетелства пред Флагман.бг близък на починал, който чакал погребална агенция и е станал неволен свидетел. „Човекът скочи върху козирката на задния вход, след което се прехвърли върху паркирала линейка. На практика е преодолял цял етаж между линейката и реанимация, на който е устроено Родилното отделение.

 

В момента болницата е блокирана от полиция. Издирва се 34-годишният Красимир П. от Поморие. Той бил с остра дихателна недостатъчност. Чудо е, че е успял да преодолее всички препятствия и да се шмугне в храстите в посока Морската градина, където е и главният път за Поморие. Издирването се извършва в храстите в ж. к. „Зорница“. Има вероятност младият мъж да си е внушил, че е нелечимо заболяване, което е отключило параноя.

 

Снимка: Флагман

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби