Борисов с първи думи след разпита в Спецпрокуратурата

loading...

 

 

"Сега, виждате, че за да се угоди на президента Радев, прокуратурата прави публични тези събития. Нали той каза, че има двоен аршин. Така че вече всички са доволни, казах каквото знам", коментира премиерът Бойко Борисов след разпита в Спецпрокуратурата по разследването срещу бизнесмена Пламен Узунов.

 

"Над 10 години се познавам с Пламен Бобоков, разкри Борисов. Не познавам обаче брат му. Винаги съм считал, че е почтен човек. Да, многократно съм водил комуникация с него, всичко е било в сферата на това, което законът позволява - да подпомагаме бизнеса зад граница", каза министър-председателят пред журналистите. 

 

На въпрос за задържания либийски кораб "Бадр" Борисов обясни, че Узунов му е казал, че България може да бъде обявена за пиратска държава. Премиерът обаче подчерта, че винаги е смятал, че трябва да излезе съдебното решение по този казус, за да се вземе решение, и не се е месил.

 

"Питаха ме и за либийския кораб. Единственото, което съм правил – говорил съм с либийския колега, изяснихме случая и оставихме съдът да се произнесе. Разпоредил съм само Гранична полиция да го пази. Имаме ли съдебно решение, ще го изпълним", категоричен е Борисов. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби