Семейството на убитата Кристин на протест: Нашата кауза беше и ще бъде докрай

loading...

 

 

На протест пред сградата на Апелативния съд в Бургас излязоха роднини, приятели и семейството на 7-годишната Кристин, която бе  убита и изнасилена от 21-годишният Мартин Трифонов в село Сотиря на 15-и август миналата година. Причината - днес от 10 ч. е делото, на което убиецът ще обжалава присъдата дадена му на първа инстанция - доживотен затвор без право на замяна, съобщи Нова.

"Настояваме Апелативния съд в Бургас да потвърди дадената му доживотна присъда. Затова сме тук", обясни бабата на Кристин - Милка Георгиева. В ръцете си жената бе стиснала здраво и тетрадка, която си направила след смъртта на детето. Оттогава тя пише в нея писма адресирани към момиченцето. Днес - 10 месеца и 29 дни след трагичния инцидент, Милка пише в нея: "Добро утро, слънце мое. Днес отиваме в Бургас. Не искам да те натоварвам, но трябва да знаеш, че днес ще се гледа делото срещу лошия човек. Бди над нас, баба и дядо."

"Помня как растеше. Усмихнато и щастливо дете. Все още си мисля, че ще я видя отнякъде и ще я прегърна. Никога няма да я забравим, никога", каза Мария, която е съседка на семейството.

Нашата кауза беше и ще бъде докрай - всички убийци да получат тежки присъди, отсече бабата на Кристин.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби