Добра новина! Намериха момчето с аутизъм, изчезнало след пороя в София!

loading...

 

 

Щастлива развръзка за семейството от София, чийто син, страдащ от епилепсия и аутизъм, изчезна в нощта на пороя в столицата миналата седмица. 24-годишният Валери беше открит от брат си в добро здравословно състояние.

 

Преди седмица ужасът за семейство Яневи беше двоен – изчезнал син и унищожен дом след потопа. Съдбата обаче балансира радостите и несгодите в живота им. Малкият син в семейството - Йоан, сам открива изчезналия си брат, докато отива да се срещне с приятел. Случайността среща двамата на една от спирките на столичния булевард "България".

 

"Това, за което съм благодарна, е че му нямаше абсолютно нищо. Прибра се жив и здрав”, каза майката на Валери и Йоан.

 

В нощта на потопа, когато 24-годишният Валери изчезва, домът на семейството остава под вода, а всички електроуреди са унищожени. Трогнати от тежката съдба на семейството, десетки протегнаха ръка и поискаха да помогнат на Яневи. Сред първите отзовали се е Росен Данаилов, предава Нова тв.

"Първата ми реакция беше да звънна на Йоан, да се срещнем и да помогна с каквото мога”, сподели Росен.

 

Мъжът живее от години в чужбина, но наскоро се е прибрал у нас. Решава да дари част от уредите в неизползвания от него дом в София на бедстващото семейство. „Изнесох цялата кухненска покъщнина. Сега семейството може да се върне обратно към нормалния си начин на живот. Моята помощ не е много голяма, но със сигурност осигурява това, от което имат нужда сега”, добавя още Данаилов.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби