Главният прокурор Иван Гешев с ново изявление

loading...

 

 

Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той пристигна в града заради мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност.

 

"Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората", заяви Гешев.

 

Според главния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления.

 

Главният прокурор Иван Гешев е в сливенското село Шивачево във връзка с провеждането на спецоперация на прокуратурата и полицията срещу битовата престъпност.

 

Възрастната жена на 87 години, която е станала жертва на престъпление в региона се притесни, че нападателят й трябва да бъде арестуван, а Гешев увери, че рецидивиста е арестуван.

 

"Поредната изнасилена самотна жена. От социално слаб и необразован социопат. Задържан е, но това не възстановява срутения живот на жената й близките й. Заради тях прокуратурата продължава битката срещу престъпността", заяви Гешев в Twitter.

 

"Съжалявам, че се срещаме по неприятен повод. Пожелавам ви да сте живи и здрави. Полицията си върши работата, за да защитава хората. Има 200 самотно живеещи в областта, казал съм на полицията да вземе мерки. Срамота е това, което се случи", каза Гешев в Шивачево.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби