Откриха много хероин при нападението над полицаи!

loading...

 

 

Високорисковото вещество е било опаковано в 178 дози. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Дрогата е открита и иззета вчера при процесуално-следствени действия в къща в кв. „Изток“.

 

Припомняме, че пристигналите на място полицаи са били възпрепятствани от собствениците с агресия - двама братя, въоръжени с метална тръба и секира. При схватката пострадаха трима служители - единият е с разкъсна рана на главата и кръвонасядане на лявата ръка, другият – с нараняване на ръката, като е засегнат кръвоносен съд, третият полицай е с охлузни наранявания в областта на главата. Пострадало е и полицейското следово куче, то е с нараняване на едното око и едната лапа. На служителите е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница.

Двамата мъже – на 31 и 50 години, притежатели на наркотичното вещество и собственици на имота, са задържани с полицейска заповед до 24 часа. На по-възрастния е оказана медицинска помощ в болницата - неговата контузна рана в едното коляно е след участието му в нападението над полицаите.

 

По случая са започнати две досъдебни производства - за притежание и разпространение на високорискови наркотични вещества, под наблюдението на Окръжна прокуратура, и за нападение и нанасяне на телесна повреда на полицейски орган по време на изпълнение на служебните му задължения, под наблюдението на РП Кюстендил.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби