Ритуали за пречистване на дома и изгонване на злите духове

loading...

С помощта на обикновена свещ можете да изгоните злите духове, които носят нещастия на дома си, и да го пречистите. Така можете да пречистите себе си, мислите си и дома си както от злини, така и от лошите мисли на хората.

Ритуалът за пречистване е много прост, но изисква големи усилия, воля и вяра. Запалете свещта, отпуснете се, концентрирайте мислите си върху това, че искате да пречистите дома си и себе си, да са защитите от всичко лошо и вярвате, че това ще се случи.

Отидете до външната врата и вървете покрай стените по посока на часовниковата стрелка, като гледате през цялото време пламъка на свещта и мислите за това колко е прекрасен домът ви, как в него цари любов и щастие.

Мислете за това, че никой не може да влезе в дома ви с лоши намерения и мисли. Докато вървите, мислете, че с пламъка на свещта си защитавате дома си от негативната енергия, от злобата и от завистта.

Можете също така да прекръстите ъглите на всички помещения. Наблюдавайте пламъка на свещта. Ако той не е спокоен на определени места, ако започне да се изкривява и да пращи, трябва да останете на това място повече време.

След като завършите обиколката си, оставете свещта до входната врата, за да изгори докрай. Сложете я така, че никой да не я настъпи при влизането си в дома ви.

Освен пречистването на дома можете да пречистите и душата си. Ако ви е неспокойно на душата, нещо ви тормози и изпитвате постоянен страх, свещта ще ви помогне. Запалете я и се любувайте на пламъка, разкажете му за проблемите си, за своите опасения и за страховете си.

След това си представете, че всичките ви проблеми са куп отпадъци, които изгарят в пламъка на тази свещ. Това ще пречисти душата ви.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби