Президентът с първи коментар за промените в кабинета

loading...

 

 

Президентът Румен Радев направи изявление по време на тържествена церемония по удостояване с първо офицерско звание на випускниците от Националния военен университет във Велико Търново. 

Той заяви, че не одобрява рокадите в кабинета, тъй като според него това е опит за печелене на време, от който губи България. 

"Трябва да направим така, че да имаме управление, което да бъде отчетно, прозрачно и отговорно пред хората." - категоричен е Радев. 

Според президента, единственият изход от ситуацията в момента е оставката на правителството, на главния прокурор Иван Гешев и предсрочни избори.

“Слушам хората, чета плакатите, виждам млади и стари с трибагреника. Аз заемам страната на хората. Представяте ли си какво може да се случи за тази половин година, която остава до редовните избори, когато няма доверие в управлението? Искам да видя управление, което да налага и да бъде пример за законност и спазване на конституцията. Да върши смислени реформи, да ни интегрира в Европа и да ни модернизира”. - завърши държавният глава.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби