Няма да им е леко на тези три зодии през август!

loading...

 

 

Не искаме да ви разваляме настроението, защото лятото е, за да бъдем щастливи и да се радваме на хубавото време и заслужената почивка. Но... има три знака от зодиака, които ще бъдат подложени на изпитание.

Според планетите за тях идват лоши дни, защото проблемите ще ги застигнат. Представителите на тези три знака ще се изправят пред няколко теста и ще трябва да вземат много важни решения. Дали обаче ще успеят да издържат на напрежението? Ето кои са тези зодии.

Близнаци

Представителите на този знак са много интелигентни, но често не са наясно какво искат от живота. Те често менят настроението си, а понякога умишлено си слагат розовите очила, за да не забелязват ужаса около тях. 

Неприятностите обаче могат да ги застигнат дори в този момент. Близнаците ще бъдат застигнати от депресия и силно разочарование от техен близък. 

През август ще имате много поводи за неудовлетвореност от връзката си и е много вероятно да приключите отношенията си с половинката си. През последните дни на август Близнаците ще бъдат обзети от тежка депресия. Никой няма да взима на сериозно този знак и ще игнорира идеите му. Единственият начин да преодолеете това е да помислите много внимателно за всичко и да си изготвите план. 

Важно е да не показвате емоциите си и да стиснете зъби до септември, когато вече всичко за вас ще се нормализира. 

Дева

През август няма да се случат много неща на Девите, с които да могат да се похвалят. Късметът сякаш ще ги заобикаля за всичко, а неприятностите - напротив, буквално ще се стоварят отгоре им. Всички проблеми обаче ще трябва да разрешите сами и да не разчитате на подкрепата и помощта на околните. 

В любовта, както и в бизнеса хич няма да ви върви през август, добре е да го приемете още от сега и да не таите надежди. Най-добре е да избягате за малко от града и да си починете сами.

Внимавайте: През август има голям шанс да претърпите инцидент или да се нараните по някакъв начин, предупреждава jenata.blitz.bg. Всичките ви предварително направени планове ще се провалят. Само добре обмислените ви проекти ще се реализират. Погрижете се за здравето си, има риск внезапно заболяване да ви изкара от строя за дълго време. 

Скорпион

През август Скорпионите ще се сблъскат с поредица разочарования. В професионален план всеки опит за издигане е обречен на пълен провал. Звездите съветват през август да заемете по-пасивна позиция в офиса, действате ли активно, може да загубите добрата си репутация.

Скорпионите са много чувствителни именно на тази тема, защото са свикнали да са най-добрите с каквото и да се захванат. 

Въпреки това ще имате много енергия, а временните неуспехи ще калят духа ви. Септември със сигурност ще компенсира всички проблеми, които ще имате през август.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби