Туристка: Хижар риташе кучето ми, а после подхвана и мен!

loading...

 

 

Неприятна случка е станала в Пирин планина. Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея.

 

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

 

"Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон "Тевно езеро" заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там", разказа Цветомира Колева.

 

Тя обясни, че след като пристигнала, времето се влошило и тя влязла вътре за храна. Забелязала, че животното стои пред вратата и решила да го премести, за да не пречи на посетителите.

 

"В този момент мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази", разказа Цветомира пред Нова тв.

 

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая: "Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно".

 

Къде ли е истината?

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби