Перверзия, скрита под расо! Закопчаха италиански свещеник за с*кс с 16-годишно българче

loading...

 

 

Полицията в калабрийския град Вибо Валенсия закопча 44-годишния католически свещеник дон Феличе ла Роза за с*кс с 16 годишно момче – българче.

Според местните медии заповедта за ареста на перверзника в расо била подписана от главни прокурор на областния административен център Реджо Калабрия – Джовани Бомбардиери и от неговия заместник Джерардо Доминиджани, чието обвинение е просто и ясно – платен секс с малолетен.

Медиите на Ботуша пушат, че българчето било от голямо ромско семейство, чиито членове  превивали от сутрин до вечер гръб в огромните плантации край Вибо Валенсия с маслинови и мандаринови дървета.

В информациите си за ареста на дон Феличе ла Роза сайтовете и вестниците в южната италианска област посочват, че той е бил пипнат "на калъп" с българчето.

Патрул на пътната полиция сгащил свещеника да прави секс посред нощ в собствения си автомобил, паркиран на отбивка на пътя между близките до Вибо Валенсия градчета Розарно и Сан Фердинандо.

Момчето признало по време на последвалия разпит, че често се отдавало на мераклията – божи служител, тъй като му плащал малки суми пари, но редовно, пише "Монитор".

Оказва се обаче, че ареста на католическият свещеник не е никаква новост за него – през 2016 г. дон Ла Роза бил осъден на 2 г. затвор условно пак за посегателство над малолетни момчета от България.

Тогава обаче за снабдяването му със свежа мъжка плът се грижел 50-годишен наш сънародник, който му набирал клиенти сред ромската българска общност в Калабрия. И именно този посредник обрал пешкира тогава – ефективна присъда от пет години затвор за скланяне на малолетни към проституция, докато на дон Ла Роза му се разминало с условна.

Сега обаче според юристи отчето го очакват между 6 и 10 години решетки за платен секс с момчета. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби