Първа следа от изчезналото 2-годишно дете! Негова ли е обувката?

loading...

 

 

Преди около час полицията намери детска обувка, която се предполага, че е на малкия Мехмед. Не се знае обаче дали тя е изпаднала при игра, или при приложена сила срещу него.

 

В момента районът се облита и с дрон, съобщава Нова телевизия.

 

Хората разказват как автомобил с тъмни стъкла е обикалял в село Места и е предлагал на деца да ги повози. За момента обаче това не е потвърдено и не се знае кои са били хората в автомобила. 

 

Припомняме, повече от 12 часа полицията в Якоруда издирва малкия Мехмед, който вчера следобед изчезна от двора на къщата, в която живее семейството му. В следобедните часове на вчерашния ден детето, което е на 2 години и 7 месеца, е бил оставен без надзор за кратко време в двора на къщата, по думите на негови близки.

 

Когато излезли да го приберат – момченцето вече го нямало. Незабавно е уведомена полицията, която започва да търси детето в града и околностите, пуснати са и следови кучета, но до този момент безрезултатно.

 

Шокът в Якоруда е голям, хората масово се опитват да помогнат, като търсят Мехмед из градчето.

 

Полицията започна и масирана издирвателна акция, а МВР пусна описание на момченцето: Високо е около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли.

 

Очаквайте подробности!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби