Майка постна снимка на друга мама с джип: Дете на прозореца с 80км/ч!!!

loading...

 

 

Възмутена майка пусна пост със снимка в една от Facebook страниците в София, в който разказва за изживения от нея кошмар, когато карайки зад джип, забелязала как през прозореца непрекъснато се подава малко дете, а майка му в същото време натиска здраво педала на газта.

 

"Ето така се вози дете на видима възраст 4-5 години, на моменти с около 80км/ч!!! Детето се подаваше половината през прозореца. Не на светофара, или в спряло положение, а по време на движение!!! Поне от пазара "Иван Вазов" до Красна поляна, където пътищата ни се разделиха...

 

Не обичам да се меся и да взимам отношение относно методите за отглеждане и възпитание на другите родители, но тази върховна безотговорност ме кара да наруша принципите си! Почти съм сигурна, че на задната седалка нямаше възрастен, който да го придържа, не че това би променило факта каква простотия е това.

 

Скрих лицето на детето, въпреки че така изобщо не може да се разбере дете ли е, какво е. Нито пък се разбира как виси детето. Надявам се вече да няма недоволни", завършва тя поста си.

 

Ние пък се надяваме полицията да издири въпросната майка и да и наложи глоба с цялата строгост на Закона. Добре би било и Агенцията закрила на детето да се занимае с казуса, да поработят и те малко, че покрай коронакризата се залежаха.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби