Шофьор предложи златно кюлче на полицаи, спрели го на бутилка водка в Пловдив!

loading...

 

 

Златно кюлче "Св. Николай Чудотворец", което тежи половин грам и е на стойност 99, 90 лева, е предложил почерпен шофьор от Пловдив на двама полицаи, за да не му съставят акт и да не го задържат. За случая съобщи окръжната прокуратура под тепетата.

 

На 7 октомври 59-годишният водач седнал зад волана на аудито си пиян. Малко след 20,30 часа на ул. "Васил Левски" униформените го спрели за проверка.

 

При слизането си от автомобила, за да представи документите си, пловдивчанинът имал некоординирани движения, трудно стоял прав, подпирал се на вратата на колата, за да не падне.

 

Полицаите го попитали дали е употребил алкохол. Той първоначално мълчал, а след това заявил, че бил изпил една бутилка водка.

 

За да не бъде санкциониран и да не го тестват, мъжът първоначално предложил „много пари“ на полицаите, за да го пуснат да си ходи. След като разбрал, че действията по проверката им продължават, шофьорът отишъл до колата си и взел квадратна кутийка със златното кюлче. Върнал се при полицаите и им казал: „Момчета, това злато ще ви го дам, ако трябва и пари ще ви дам, за да ме пуснете да си отивам“.

 

Служителите на МВР не взели рушвета и уведомили незабавно дежурния разследващ полицай. Водачът бил арестуван, като му е съставен и акт. Химическата експертиза установила, че е с 2, 27 промила. Бързото производство е внесено в окръжния съд.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби