Няма да повярвате какво откриха за руската ваксина!

loading...

 

 

Руската ваксина срещу COVID-19 всъщност е ветеринарен препарат, това обяви на страницата си във Фейсбук шефът на руската биофармацевтична компания, научният сътрудник от Института по бихимическа физика Александър Кудрявцев, пише inforesist.org.

 

Той припомни, че съставът на "ваксината" дълго не е бил публикуван. Сега, когато информацията за това е станала известна, Кудрявцев бил разочарован.

 

Според него това не било никакво откритие, а се оказала ваксина "даже не от предишно поколение, а от ветеринарната наука".

 

"Тя е от типа за животни, които колят - не е страшно, че ще умре, главното е да не разнася заразата. На никой човек със здрав разум не би дошло в ума да бъде използвана при хора. Оказва се обаче, че може", твърди ученият.

 

Кудрявцев отбелязва, че в обичайната грипна ваксина има 45 мкг антигени, която не всеки понася нормално. Затова се изготвяли и такива като "Грипол Плюс", където антигените са 15 мкг, пише 24 часа.

 

В същото време в руската ваксина срещу коронавируса антигените са 225 мкг, дори било възможно да са 250.

 

Освен това, твърди Кудрявцев, създателите на ваксината не обявявали важни характеристики на своето изделие.

 

На 1 август президентът Владимир Путин заяви, че Русия първа в света регистрира ваксина срещу коронавируса. Още тази година започва масова ваксинация на руснаците.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби