Домашен любимец или... роб? Жена разходи мъжа си на каишка и с намордник

loading...

 

 

Спомняте ли си пловдивчанката на каишка и мъжа й? Преди време скандалната двойка от Пловдив вся смут със снимки, на които жената лази на четири крака и ближе обувките на мъжа си. Ексцентриците се разхождаха редовно по Главната под тепетата и караха минувачите да остават втрещени от гледката.

Сега нова скандална снимка взриви социалните мрежи. На нея се вижда как младо момиче влиза в хранителен магазин в Калифорния с домашния си любимец, който всъщност е... приятелят ѝ. Мъжът ходи след момичето с татуировки на четири крака и освен каишка стопанката му му е сложила и намордник.

След като публикацията придоби световна известност, едно от местните издания се свърза с въпросното момиче, което отбеляза, че просто влязла в магазина, за да си купи сок.

 

"Излязах с моя роб и група приятели за няколко снимки и да напазарувам малко. Не е вярно, че съм била задържана", сподели още тя и отрече да е шибала с камшик мъжа.

 

Снимката, събрала над 100 хил. харесвания и стотици споделяния в мрежите, породи дебат в социалните мрежи с най-разнопосочни мнения относно поведението на двойката на обществено място.

 

Вие какво мислите?

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби