ЧУДО! Тази нощ мечтите ни се сбъдват! Идва голям поток от

loading...

Вижте какво да направите, за да дадете начален тласък на сбъдването на своите желания

Максимумът на метеорния поток Ориониди ще бъде тази нощ (20 срещу 21 октомври). Метеорите ще са видими през втората половина на нощта, когато съзвездието Орион е вече по-високо над хоризонта. При ясно време ще могат да се видят около 15 бързи метеора за час.

Според астролозите това е много подходящо време да си пожелаем нещо, но и да започнем да работим за сбъдването на тези мечти. Защото нищо в живота не идва даром.

Вижте какво да направите, за да дадете начален тласък на сбъдването на своите желания:

Преди да излезете навън и да потърсите своята падаща звезда, трябва да осмислите желанието си и да бъдете сигурни в него. Известно е, че пътят на падаща звезда е кратък, което означава, че мечтата трябва да бъде формулирана кратко, точно и ясно. Дори при облачно време, когато небето не се вижда, можете да назовете мечта си на глас!

Тези, които искат желанието им да се сбъдне възможно най-скоро, трябва да напишат мечтата си на лист хартия и да го носят със себе си. Важно е да запомните, че мечтата трябва да бъде положителна, а не егоистична и да не вреди на околните. 

Най-лесният начин да изпълниш мечтата си, е да започнеш работя по нея, а не да чакаш всичко да стане наготово. Вселената със сигурност ще чуе молбата ти и скоро съдбата ще ти помогне в постигане на победата.

Невъзможно е желанието да съдържа частиците „не“ или думата „не“. Не можете да поискате от Вселената да накара някого да се почувства зле, някой да е  преследван от неуспех. Не можете да поискате нещо неосъществимо.

Източник: Edna.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби