Искаха да ми вземат децата… крещяла в несвяст Кристина, стискайки ножа

loading...

 

 

Сандански се събужда шокиран от най-кървавото престъпление в историята на града.

 

Драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така хората в града описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков.

Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца, на 3 и 5 години. Закла ги и се скри в стая.

 

Към момента е ясно, че съседи са извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град.

 

Задържали Кристина веднага. На въпрос: "Какво си направила?", тя повтаряла: "Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега ".

 

Закарали я в полицията, където започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко, пише "Струма".

В полицията цяла нощ е бил и бащата на убитите дечица, горският Георги Трайков, който е в шок.

 

Родителите му са били първите, които пристигнали в месното полицейско управление. Пред разследващите те споделили, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата си при Георги, от когото си тръгнала преди около месец след непрекъснати разпри и скандали.

Проблеми в семейството, така полицаите определят мотива за тежкото кърваво престъпление.

 

В момента със задържаната Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието и. Засега няма официални данни ,че жената е страдала от психично заболяване.

 

По случая е образувано досъдебно производство, извършва се оглед на местопроизшествието и се изясняват обстоятелствата, довели до тежкото криминално престъпление – единственият коментар от ОД МВР-Благоевград.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби