7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш

loading...

Жените вечно се оплакват, че мъжете не им обръщат достатъчно внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, или направо там долу.

Изглежда, че и мъжете страдат от липса на разнообразие в любовната игра. Това са 7 ерогенни зони, които е време да научиш, за да не започваш винаги от едно и също място.

1. Пътечката от пъпа надолу Мъжете обожават жените да обръщат внимание на тази доста чувствителна част от тялото им. Предпочитат първо да бъдат подразнени там и чак след това усилията да бъдат насочени по-надолу.

2. Зърната Зърната на мъжете не са места-табу! Запомнете го, дами. Мъжете също обожават лекото хапане и играта с ръце. Ако все пак се съмнявате дали на партньора ви ще му хареса, нищо не пречи да попитате преди това.

3. Отстрани на горната част на тялото Много нежна и чувствителна част от тялото на мъжа, която може да го накара да ви пожелае за отрицателно време. Нежното хапане и лекото драскане са идеалните движения, с които да го побъркате.

4. Гърба Задължителна част! Можете да опитате с нежен и малко по-интензивен масаж на раманете като се спускате все по-надолу. Няколко минути “класически” масаж могат да го накарат да пожелае и продължение…

5. Вътрешната горна част на ръката Нервните окончания в тази област на мъжкото тяло са изключително много. Внимавай обаче докосванията да не преминат неусетно в гъделичкане. Тогава ефектът ще бъде тотално загубен.

6. Шията Не говорим за страничната част на врата и зоната, върху  която обикновено се насочваш. Говорим за шията, точно под брадичката и в областа на адамовата ябълка. Доказано е, че нервите, които се намират там действат косвено на генералиите му.

7. Пръстите на ръцете му Асоциацията, която мъжът прави, когато жената засмуче леко някой от пръстите му, е ясна. Но освен това по тях има множество нервни окончания, които “дразнят” тялото на мъжа.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби