6 пози, които мъжете мразят

loading...

Дами, следващия път, когато се озовете под завивките с любимия, имайте предвид, че не всичко, което предлагате в сексуален план, на мъжете им се нрави.

На вас може да ви харесва да сте в ролята каубойка, но той може да предпочита той да ви язди. Същото се отнася и за прекаленото ви желание към акробатични стойки и чалъми. Сексът невинаги е състезание в рамките на олимпийски игри. Кои са 6-те сексуални пози, които мъжете мразят?

69
Тази поза идва от Камасутра и е известна като Срещата на гарвана. Може да е чудесна идея на теория, но на практика е доста безполезна. Съгласете се, че нито вие може да се представите като виртуози с устата, нито да се съсредоточите върху собствения си оргазъм.

Лъжици
Тази поза определено увеличава интимността между партньорите, но със сигурност не е най-удобната за секс. Ъгълът, под който мъжът прониква, може да му донесе болка в гърба и ниско самочувствие, ако не му достигат няколко сантиметра плътска мъжественост.

Прекалената акробатичност
На него може и да му харесва, че ходите на йога, но едва ли си представя да се увивате около него като лотус или да заставате в поза лък, докато той е вътре във вас.

Изобилното друсане
На повечето мъже им допада, когато партньорката им е отгоре, но това не означава, че трябва да го третирате като логото на Мишлен. Няма нужда да се друсате възторжено върху него – в крайна сметка той не е батут.

Като мисионерите
Няма спор, тази поза е доста скучновата. Особено ако говорим за първия ви път. Тя е „запазена“ за двойки, които са поохладнели в страстите си и разменят ласки един път на три месеца. Но ако искате да потъвате в очите на другия, е чудесна.

Под душа
Да правите секс прави, допрени на стената в банята, е удачно само ако и двамата сте еднакво високи. Освен това господинът трябва да притежава здрави ръце и мощни бедра, иначе може да завършите я с прекършен врат, я с някоя двойна фрактура. Не е много удачно да излагаш живота си на риск заради единия оргазъм. Хлъзгавият под не е за сексуални игри.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби