Мъглива сутрин, но ясен и слънчев следобед. Градусите днес скачат до 17

loading...

 

 

През тази седмица времето през повечето дни ще бъде топло за сезона, но сутрин на много места в низините и котловините ще има мъгли.

 

Днес ще се появи слаб вятър от югозапад. Минималните температури ще са от минус 1 до плюс 4-5 градуса.

През деня ще бъде ясно със съвсем слаб вятър. Дневните температури ще бъдат от 12 до 17 градуса.

 

В сряда вятърът ще се ориентира от север-североизток и за кратко ще прониква малко по-студен въздух. Минималните температури ще останат без промяна, а дневните слабо ще се понижат, по-чувствително в източната половина на страната и ще бъдат от 8 до 13 градуса, в югозападните райони - до около 15.

 

Облачността ще бъде променлива, по-значителна над северните и източни райони, но валежи са малко вероятни, освен слаби преръмявания на отделни места, северно от планините.

 

В четвъртък и петък над централните и западни райони ще бъде слънчево или с незначителна облачност, а на изток ще има повече облаци. Вятърът там ще бъде слаб, от север-североизток. Дневните температури ще са от около 7-8 на североизток до 15-16 в западните райони.

 

В събота ще се появи и усили вятър от северозапад, в Дунавската равнина - умерен и временно силен. Дневните температури ще бъдат от 10 до 16-17 градуса на места в Горнотракийската низина.

 

Облачността ще бъде променлива, на места ще превали краткотраен дъжд, но валежите няма да бъдат съществени.

 

В неделя ще остане ветровито, а температурите ще се понижат с няколко градуса и ще са от 7 до 12 градуса.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби