Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та

loading...

Според източния календар следващата 2015-та година е годината на синьо-зелената дървена коза, което ще донесе огромен късмет на 5 от общо 12-те зодиакални знака.

Късметът през следващата година ще се усмихне на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. За тях астролозите предвиждат година без големи трудности.

Някои от представителите на тези 5 знака ще променят напълно мнението си за значими неща в живота, въз основа на събития, които са им се случили през 2014-та година.

Овните ги очакват промени към по-добро. Повече здраве, доходи и емоционална привързаност ще има за представителите на зодията, като е възможно през 2015-та да се сдобият с нова кола или апартамент.

Финансова сигурност ще има и за Лъвовете, като е възможно да заминат на дълго мечтано от тях пътуване. При Близнаците щастието ще е основно в семейството и любовта.

Везните ги очаква отлична година в кариерата. Перспективи за израстване в професията ще има и за Водолеите, като през 2015-та ще пътуват повече.

За знаците Телец, Рак и Козирог 2015-та година ще им донесе тревоги за бъдещето. Тревогите обаче няма да се предизвикват от външни обстоятелства, а от факта, че представителите на тези зодии трудно ще се мотивират, за да преодоляват проблемите си.

Козирозите ще трябва да приемат всичко, което им се случи, без да се противят, защото в противен случай ще си навлекат повече неприятности. Раците ще трябва да се замислят върху целите си, а от представителите на зодия Телец ще се очаква да действат повече.

Представителите на зодия Дева, Скорпион, Стрелец и Риби ще бъдат щастливи, само ако се борят упорито за успеха си. На тези зодиакални знаци се препоръчва да не вярват в чудеса следващата година, а сами да привлекат късмета си, като се потрудят за това.

Годината на дървената коза препоръчва на повечето хора да търсят спокойствието и комфорта, като избягват лекомислените и капризни действия.

Китайската нова година настъпи на 19 февруари 2015 година./sanovnik.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби