Любовен хороскоп до 8-ми февруари

loading...

Романтиката ще заема връхна точка през първите дни на февруари. Необвързаните имат потенциал да срещнат нова любов, а тези които вече са във връзка, ще се преоткрият с партньора си.

Овен
Удоволствието ще бъде приоритет за вас тази седмица. Ще се чувствате още по-привързани към любимия човек и ако все още не сте си казали „Обичам те!“, а искате да го направите, тези дни са подходящи. От друга страна някои от представителите на зодия Овен могат да започнат нови взаимоотношения и сексуалното привличане да прерасне в духовна връзка.

Телец
В началото на февруари ще бъдете повече от социално настроени. И това настроение ще се задържи в рамките на няколко седмици. Ако нямате половинка до себе си, възползвайте се максимално от всяка възможност да общувате с интересни хора.
Обвързаните Телци ще организират някакво пътуване или ще посетят някакво събитие с половинката си, което ще помогне за задълбочаване на връзката. Изобщо, очаква ви една хубава любовна седмица.

Близнаци
Романтиката и любовта няма да подминат и Близнаците. Ще общувате с любимия човек по необикновен начин. Ако искате да признаете любовта си, не я крийте повече. Пълнолунието във вторник ви кани да говорите от сърце. Начинът, по който ще изразите вашите емоции и усещания ще направи така, че любимият човек да не може да ви устои.

Рак
Някои от обвързаните Раци вероятно обмислят някакво бизнес начинание с любимия човек. Ако това е така, то има положителни индикации, че ще се справите с финансите и ще се чувствате удовлетворени да преследвате заедно целите си. От друга страна може да предприемете интересно пътуване и да се чувствате по-свързани от всякога един към друг.

Лъв
За Лъвовете, които имат любим човек до себе си, ще бъде невъзможно да скрият своите емоции и чувства. И това е нещо хубаво. Ако има нещо, което искате да обсъдите от доста време, сега е моментът да подобрите вашата комуникация. Само така ще се свържете с партньора и ще изгладите разногласията.

Дева
Венера се движи през сектора на вашите отношения и е много вероятно да изпитвате повече хармония във връзката ви. Тази седмица Венера и Плутон ще бъдат в добро разположение, което не само ще засили любовта между вас, но ще помогне да изгладите и стари недоразумения.

Везни
Първата седмица на февруари предлага вълнуващи перспективи в сектора на любовта за онези Везни, които нямат сериозна връзка. Очаквайте покани за партита, събития или други групови занимания. Ако там се запознаете с някой интересен човек, има шанс отношенията ви да се развият в нещо повече от флирт. Но тъй като Меркурий е ретрограден, не е изключено да срещнете и минала любов.

Скорпион
До 20 февруари Венера ще се задържи в сектора на любовта. През този период, ако нямате любим човек до себе си, имате шанс да преоткриете любовта. В случай, че вече сте срещнали някого, знайте, че между вас има потенциал да се получи нещо наистина красиво. Няма как да не усетите химията.

Стрелец
Ще ви бъде лесно да постигнете хармония с любимия човек и семейството. Ще усещате повече комфорт във връзката си, някои от вас ще предприемат и положителни промени, като закупуване на жилище или общо съжителство.

Козирог
Някои от вас искат да споделят минало събитие или случка, което ви е накарало да се почувствате съкрушени. Бъдете смели, защото това само ще увеличи интимността помежду ви. От друга страна партньорът ви може да ви зарадва с положителни новини, свързани с финанси. Празнувайте!

Водолей
Фокусът през тази седмица е върху вашата половинка и връзката ви. И двамата се чувствате изключително оптимистично настроени за бъдещето. Ако се колебаете за взимането на някакво решение, не прибързвайте. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак до 11 февруари. След това ще имате по-голяма яснота.

Риби
Венера се движи във вашия знак, затова се възползвайте максимално от това обстоятелство. До 17 март ще излъчвате увереност и магнетизъм. Използвайте тази съблазън във ваша полза. Ако нямате любим човек до себе си, пред вас се откриват нови възможности да срещнете някой специален./az-jenata.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби