Седмичен хороскоп

loading...

Тази седмица Пълнолунието за февруари попада в зодияЛъв, което ще активира и засили благородните намерения. В края на седмицата съвпад между Венера и Нептун ще ни направи по-загрижени за чувствата на другите.

Овен – Очаква ви много късметлийска седмица

Късметът ще е с вас през цялата седмица. В професионално отношение ще получите нужната подкрепа, така че да реализирате плановете си. Ще се издигнете в очите на хората и ще спечелите тяхното уважение. През тази седмица е възможно да започнете и нова любовна връзка. Сънищата ви ще са много ярки през уикенда, като е необходимо да им се доверите.

Телец – Обсъдете важните въпроси в семейството

Пълнолунието в сряда ще ви накара да погледнете с други очи на средата си. Сега е моментът сериозно да обсъдите някои въпроси, които засягат вашето семейство или деца. Бъдете търпеливи, не се поддавайте на излишни емоции и се постарайте да почерпите опит от миналото относно някои спорни въпроси. Ретроградният Меркурий ви съветва да не подписвате никакви договори до 11 февруари.

Близнаци – Внимавайте с думите си

През тази седмица много внимателно трябва да подбирате думите си, защото те могат да ви вкарат в неприятности. Вниманието ще е привлечено към вас, но не в добрия смисъл. Ще се наложи допълнително да обяснявате възгледите и принципите си, тъй като често те ще са непонятни за околните. Възможно е интернет и социалните мрежи да привлекат към вас нова афера.

Рак – Ще спечелите одобрението на хората

Пълнолунието в Лъв ще се отрази на вашето самочувствие. Хората ще гледат на вас с одобрение и е възможно погледът им да се съсредоточи само върху неща, с които наистина се гордеете. За вас най-важните въпроси тази седмица ще са свързани с пари. От средата на седмицата може да очакватедопълнителни доходи.

Лъв - Ще бъдете по-чувствителни и емоционални

На 4 февруари фазата на Пълнолуние настъпва във вашия знак, които ще даде силен тласък на вашата емоционална страна. Чувствителността ви обаче също ще е доста ярко изразена, което може да доведе до големи разочарования относно действията на някои хора. Ще ви се струва, че определени личности се опитват за засегнат вашето его. Възможно е да възникнат спорове заради стари противоречия.

Дева – Старите ви страхове се събуждат

Пълнолунието в Лъв ще извади на повърхността много ваши страхове, които отдавна се опитвате да игнорирате. Сега е моментът да загърбите старите си притеснения, а планетните аспекти ви обещават нужната подкрепа за целта. Ще се опитате да наложите волята си над половинката, но ще срещнете силен отпор и ще се наложи да потърсите компромисни варианти.

Везни – Довършете проектите си

Пълнолунието в огнения Лъв ще ви подтикне към повече искреност и благородни постъпки. Сега е подходящото време да реализирате общ проект, по който работите с екипа си отдавна. Тази седмица в най-пълна степен ще изгреят уменията ви за общуване. Необходимо е да избягвате споровете, защото и най-дребните ще ви изправят пред доста конфузни ситуации.

Скорпион – Предстои седмица на романтика

Струпването на планети в сродния ви Риби, както и фазата на Луната в Лъв, ще ви донесат големи дозиромантика в ежедневието ви. Това Пълнолуние ще ви отвори възможности и за скок в професионалната сфера. Ако сте вложили достатъчно амбиции и енергия в целите си, тази седмица ще берете плодовете от труда си. В края на седмица са възможни леки недоразумения в семейството.

Стрелец – Периодът е подходящ за обучение

Пълнолунието в сходния ви Лъв ще реализира целите ви, свързани с образование, интернет и общуване. Можете да се възползвате от този период, за да повишите професионалната си квалификация или да обогатите знанията си. Не забравяйте старите си обещания, защото през тази седмица ще се наложи да доказвате, че можете да държите на думата си.

Козирог – Ще се фокусирате върху романтичната си връзка

И тази седмица ще имате големи проблеми относно правилното разпределение на времето. Пълнолунието през седмица ще фокусира вниманието ви върху романтичната ви връзка. Ако искате да настъпят някакви промени в любовта, ще се наложи да проявите повече инициативност. Финансовите въпроси ще бъдат важна част от делника ви до 8 февруари.

Водолей – Насочвате вниманието си към другите

Пълнолунието в срещуположния Лъв ще даде началото на период, в който ще обръщате повече внимание на другите. Тази седмица е отлична за преговори и създаване на партньорства. Избягвайте да подписвате договори, тъй като Меркурий все още е ретрограден във вашия знак. От следващата седмица, когато планетата излезе от ретроградност, ще може да стартирате плановете си.

Риби – Променете работната среда

Нептун, Венера и Марс са във вашия знак, заради което ще бъдете по-емоционални от обикновено. Пълнолунието в Лъв тази сряда ще ви накара да мислите повече за работа. Нужно е да спазвате точния график на ангажиментите си и да промените условията си в работната среда. През тази седмица трябва и да обърнете по-голямо внимание на здравето си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби