Слънцето е в опозиция на Юпитер, не губете чувството за мярка!

loading...

Налага се да преосмислите целите и посоката си на развитие

Луната е в знак Дева. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което помислете за щадяща диета, съветва астрологът Ивелина Пенчева.
Днес най-силно ще ни влияе опозицията на Слънцето с Юпитер. Заради този напрегнат аспект, който ще е точен в 20:21 часа, може да загубите чувството си за мярка. Бъдете внимателни и не обещавайте нищо, което не сте сигурни, че можете да изпълните. Не мислете за нови проекти. Периодът не е подходящ за нови инициативи.
17-ти лунен ден, който ще продължи до 20:23 часа, обаче е добро време за вътрешно разкрепостяване и общуване с противоположния пол, уверява астрологът.
„Денят е прекрасен за любов във всичките й проявления. Добре е за зачеване на дете. Забравете думите “трябва” и “длъжен”. Не правете това, което не ви се прави и ви е тежко и неприятно. Благоприятно време е за любов, за съпружески отношения. В този ден лесно се проявяват любов, влюбеност или влечение“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„Всичко, което става през днешния лунен ден, трябва да се контролира с главата и да не се губи самоконтрол. Не е нужно да правите дългосрочни планове, да давате обещания, но бъдете готови да чуете гласа на Небето чрез някое знамение“, добавя астрологът.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби