От кученцата до кафето

loading...

Господин Борисов има навика да пие такова кафе, каквото му сервират.

Не би казал, че е човек, който предпочита само турско или еспресо. В този смисъл не очаквайте от него да бъде праволинеен в предпочитанията си, независимо дали са по отношение на напитките или по отношение на политическите му контакти.

Цяла седмица много силно беше преекспонирано това пиене на кафе и очакванията, с които беше натоварено. Това по-скоро прилича на нещо като сънуване на бели мишки. Всички тълкувания на тема бъдещи коалиции, пренареждане на властовите пластове в България и тъй нататък са сюжети от научната фантастика. Публика беше забавлявана цяла седмица с това.

В политиката няма невъзможни неща, но от едно такова кафе със сигурност не печели ГЕРБ. Дотолкова, доколкото в тази партия говорителите й, начело с председателят й през цялото време се опитват да обясняват как винаги са били срещу ДПС, срещу тази политика, срещу този лидер, срещу практиките на ДПС.

С кански мъки, ГЕРБ се опитваше да скрие весели случки от сорта на кой превърна Бойко Борисов в генерал, т.е. с чия политическа подкрепа и благословия се случи това, а публична тайна е, че точно Ахмед Доган е човекът, който е разрешил да се случи това. Трябваше бързичко да се забравят разни кученца, които се носеха като подарък и накрая стигнахме до момента с кафето. При Борисов това не е новина, той винаги е имал ихтих да ухажва по-силните от себе си до момента, до който той не се окаже по-силен, за да може да тъпче другите. /БГНЕС

----------------

Арман Бабикян, специалист по политически пиар.

София / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби