Оповестиха ДНК анализа на издължените черепи от Паракас! Резултатите са ИСТОРИЧЕСКИ!

loading...

Последните години хиляди доста странни хуманоидни черепи бяха открити из цялата планета. Полуостров Паракас в Перу обаче се отличи като мястото с най-голяма концентрация на такива! Черепите открити там се отличават от останалите, които са открити по света с нещо невероятно, което излезе на бял сват днес, съобщава AiE!

Първоначално закостенелите учени изложиха теория, че странно удължените черепи са претърпели деформация, в следствие от някаква културна традиция на древните племена. Удължаването на черепи е традиция в много части по света. Болезнения обичай се извършва като се стегне главата на малко дете в с плат или дървени пластини. Когато черепът расте, той се издължава.

Но в последствие се доказа безспорно, че издължените черепи на Паракас не са плод на човешка намеса, това е просто тяхната природна форма!

Черепите са до 25% по-големи от човешките и доста по-обемни: размери, които, според учените, не биха могли да се постигнат в следствие, на каквато и да е умишлена силова намеса!

Древни мезоамерикански летописи разказват за "хибридни същества", които населявали Земята преди хиляди години! Дали това не са точно те!

Съществуват даже някои древни индиански легенди, които твърдят, че тези същества са населявали Америка дори преди самите коренни жители на континента. Съществува древна легенда разказваща за война между едно индианско племе и огромни червенокоси канибали! Някои от откритите черепи са именно с червена коса!

Библията пък ги описва като "Нефилими"- синове на ангели и хора – и по начина, по който се говори за тях, би могло да се каже, че те не са били от този свят.

Компютърен модел показва как биха изглеждали съществата, ако бяха живи днес:

">

Археологът Брайън Фостър, който открива черепите в Перу, е един от най-запалените изследователи по темата. Той и група учени дават генетичен материал, запазен в черепите за детайлен анализ. Резултатите бяха оповестени и те са шокиращи и революционни!

Изводът на специалистите:

ТОВА НЕ Е ДНК НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!

ДНК щамът е абсолютно непознат за науката! Нито едно познато живо същество на планетата не притежава подобна митохондриална ДНК!

Тук теориите са две:

Тази, която се харесва повече на официалната наука е, че това са отделен биологичен вид хуманоиди, които са се развивали паралелно с хората и в последствие са измрели. Но това би било на практика невъзможно, защото за тези същества би било невъзможно да създадат поколение с човеците, заради различния генетичен код.

По-смелата теория, която взриви мрежата е, че това са останки на истински извънземни! Със сигурност приличат на гости от друга планета, а и неизвестният до сега генетичен материал доказва точно това!

Водещи уфолози смятат, че днешното откритие безусловно доказва съществуването на извънземни и присъствието им на земята в различни периоди от човешката история.

Учените обявиха, че предстоят редица още по-детайлни изследвания на невероятните черепи. Bradva.BG ще продължава да следи историята!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби