Ето кое е направило тамплиерите толкова могъщи! Най-ревностно пазената тайна на планетата!

loading...

XТова, което ще прочетете не е измислица, а е взето от текстовете на саркофазите. Малка част от него е публикувано от Хелга Хофман-Шмит след смъртта на тамплиера, който ги съхранява - засега само в собствено издание с извънредно малък тираж, за да го направи достъпно за инсайдери и членове на ложи. Част от изнесената информация е извадка от документи, друга е почерпена от личните им разговори с Великия приор на Австрийките рицари, както и с един Велик майстор на масонска ложа, който също има достъп до знанието.

Според преданията на тамплиерите, превъплъщенията на посветените през 1114г. рицари живеят между нас (макар и да не знаем). Целта е завършване на настоящата еволюционна отсечка и ,,изпълнение на божественият план" съгласно Закона за резонанса.

Това е различно от господата в самадхи, които винаги пребивават в едни и същи тела. Всеки път, когато тялото на един от тези пет тамплиера загуби силата си, душата му преминава в друго тяло, което е подготвено за промяната. На английски има понятие за подобно странстване на душите: walk-in.

Първичното знание се съхранява и същевременно тамплиерите запазват актуална позиция относно нивото на развитие и познание за настоящата епоха.


   Хелга Хофман-Шмит съобщава следното важно събитие:

След като има видение за мястото, при разкопки през 1946г. френският изследовател и учен Роже Ламон открива 19-те каменни саркофага от Ковчега на завета в подземна зала на рушаща се тамплиерска община в Жисор, между Париж и Руан. Той се натъква и на 30 големи ракли (с тамплиерски надписи), както и на статуи на Исус и 12-те апостола. Преди да успее да отвори раклите или саркофазите, цялата находка е конфискувана от военните и френската тайна полиция и е обявена за държавна тайна. След около 25 години на петима души, живеещи в различни държави, са предадени част от документите. Точно както петимата тамплиери са били отговорни за определена област от битието ни (икономика, религия, общество, наука), така и сега при предаването на документите, традицията е спазена.

     В тамплиерските текстове се обяснява, че Законът за резонанса не е произволен закон, а физически процес, който действа така ,че всичко, което мислим, се реализира от нас самите, т.е. се материализира. И тук спадат - без никакви изключения - всички житейски ситуации, било то болести, нещастни случаи, големи успехи, комичното в обкръжението ни и т.н.

   Целта е пълно господство на силата на мисълта. Тя трябва да бъде използвана единствено по начин, който е в услуга на Творението - в смисъла на любовта, която не оценява и не съди.

">

   Тъй като всеки човек разбира какво създава със своите мисли-форми, понасяйки всички ( и позитивни, и негативни) въздействия със собственото си тяло, ние сме подложени на Закона за резонанса, за да се научим да се отнасяме по-осъзнато и с повече любов към нашите мисли - както самият Христос го е правил.

   С несъзнателния си живот и действия човек сам си причинява страдание, което го учи да овладява силата на мисълта, за да осъзнае последствията от нея и действията си в редица прераждания. Страдайки, в крайна сметка всеки разбира, че след като притежава най-силната творческа сила, трябва да има достоен„живот-на-Създател" и „подобно-на-Бога-би-тие".

   Ако осъзнаем, че всеки човек на тази планета (или на някоя друга) притежава същата творческа сила, че един ден ще постигне същата цел (защото и той е подвластен на идентични закономерности) и ще претърпи сходен процес на съзряване - ще разберем, че смисълът на любовта не е да го съдим или оценяваме.

   Ето защо всеки може да спаси само себе си. Никой не може да промени „света". Ако променим нас самите, ще променим „света", имам предвид като колектив. Всеки може - за добро или за зло - да направи нещо лично за себе си и ще отговаря пред себе си и пред нашия Създател за него.

   Всеки сам трябва да извърви пътя на хаоса. Ние създаваме обстоятелствата около нас (както и хаоса), и единствено ние можем отново да върнем всичко на мястото му - чрез познание, самопреодоляване и действие.

   Кое винаги ни отклонява от пътя? 
   Илюзиите и завистта. Можем да се оправдаваме, че те са дело на противника на човешкия род „Луцифер" (или както там го наричат), но именно той е подправката в живота. Ако не съществуваше подстрекател, който да ни показва тъмната страна в нас и да се взира в нашия мрак като Носител-насветлина, да ни осветява и да ни накара да осъзнаем кое още е в безпорядък и какво още не е дозавършено, никога нямаше да познаваме нашите слаби места.

   Следователно крайната цел е всемирната любов - любовта към самите нас и света. Аз първо трябва да осъзная слабите си страни, а след това съм призван да работя в себе си, да съзрея и порасна дотолкова, че новото изкушение вече да не е от значение за мен.

  
   Но нека отново се върнем на тамплиерите, открили онова неочаквано знание, което не им давало мира: че човекът някога е дошъл от космоса и отново ще се върне там - един ден! М-да, но то не беше дадено на Вас, които често летите със самолет и карате по магистралата с повече от 200 км/ч, за които GSМ-ът, Интернет и преди всичко телевизията са найестественото нещо в живота - а на рицарите тамплиери от 12. век!

   Казано иначе, всичко това тамплиерите са разбрали във време, когато не е имало Холивуд, научно-популярни филми или книги на Ерих фон Деникен и изобщо почти никой не е можел да чете и пише. За голяма част от населението Земята все още е била плоска, а тук се появяват няколко рицари, които узнават как е устроена Слънчевата система, научават неща за древни цивилизации, летящи кораби и междупланетарни пътувания. Ама че лудост!

   От една страна, църквата се опитва с военни средства да обърне всички не-християни в правата вяра. От друга, точно тези, които водят войни, установяват, че знанието, което намират, тотално променяло всичко! То щяло да ги прати на кладата - и то моментално! Какво друго да се направи, освен да се пази тайна, да се създаде тайно общество и да се действа зад кулисите?

   Създадена е ложа, чийто най-вътрешен кръг е съставен от посветените тамплиери. Всички останали извън него знаели истината само отчасти. Взема се решение за „основна тайна" да се декларирана друга тайна - истината за семейството на Исус.


   В книгата на Хелга Хофман-Шмит четем:

   Понеже тамплиерите живеели изцяло по космическите законите на Бога, нашия Създател, за кратко време спечелват безмерно знание и материално богатство и се превръщат в най-властните мъже на онова време. Те са в състояние да направляват съдбата на човечеството по начина, който бил и продължава да е тяхна задача.

   Бернар от Клерво използва своето влияние и моли папата да благослови „устава" на ерусалимските рицари (нещо като правилник за поведение), така че тамплиерите да получат легитимност и сигурен статус пред църквата. Най-накрая това става на 31 януари 1128 г., когато Юг дьо Пайен е поканен на църковния събор в Троа. Като легитимен папски представител заседанието е председателствано от кардинал Албано. На него освен архиепископите на Реймс и Сенс, присъстват и не по-малко от десет епископа и множество абати, сред които е и Бернар. Молбата на тамплиерите е приета и така рицарите получават правото да носят наметало - което по онова време е чисто бяло - и да имат собствена конституция. Сега вече били рицари със собствено „законодателство" -легитимирано от църквата (която по-късно става отговорна за бруталното унищожение на ордена през 1307 година).

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби