СЕНЗАЦИОННО! Оповестиха ДНК анализа на най-великия древноегипетски фараон! Резултатите са ИСТОРИЧЕСКИ! /СНИМКИ/

loading...

Нов метод за изследване на ДНК позволи на учените да направят може би най-важното откритие в историята – истината за мистичните фараони на Древен Египет.

Стюарт Флайшман, професор по геномика в Швейцарския университет в Кайро е използвал тотално иновативен метод за изследване на древно ДНК. Новият метод за ДНК анализ е известен в научните среди като Полимеразната верижна реакция (Polymerase Chain Reaction, PCR).

Това е експериментален метод от молекулярната биология и молекулната диагностика, който увеличава молекулите в повредено ДНК, като това на хилядолетните египетски мумии! Чрез този метод учените получават огледален образ с всички елементи, които са липсвали до сега, и които са нужни за съставянето на пълен генетичен профил.

Този революционен метод метод позволява на учените да получат недостъпна до сега генетична информация – цялата истина за произхода на древните народи.

Флайшман не губи никакво време! Той иска отговор на въпроса, който го е глождел цял живот. Каква е истината за най-енигматичния египетски фараон Ехнатон предава DiscloseTV.

Фараонът Ехнатон не прилича на човешко същество!

Ехнатон е може би най-известният сред древноегипетските фараони, но личността му е обвита в мистерия! 

Един от най-странните владетели на Египет, Аменхотеп IV (Ехнатон) е син на фараон Аменхотеп III и царица Тий.

Роден е и управлява около средата на 14-ти в. пр. н. е., като кръвен наследник на 18-та династия през епохата на Новото царство.

Неговият пра-пра дядо, родоначалника на династията, фараон Яхмос I освобождава народа си от робството на хиксосите и започва трескаво възобновяване на страната, включително и разширяване на територията чрез военна сила. 

">

Само вижте как са изобразени Ехнатон и неговото семейство! Това не са човеци!

Ехнатон буквално създава империята на Древен Египет, но неговия живот е забулен в мистерия. 

Флайшман при първата възможност пуска за тестване проби от 17 египетски мумии. Резултатите излязоха преди дни, и са оповестени преди дни. Те са исторически!

16 от пробите показват абсолютно нормален профил за човешко същество. Само една показа нещо шокиращо! Тази на Ехнатон!

За да се убедят във валидността на резултатите, учените са взели още една проба и са я тествали, тя е дала абсолютно същите индикации! 

ДНК профилът на Ехнатон не е човешки, или на нито едно същество от планетата Земя!

Това, което изумява учените е генът CXPAC-5, който отговаря за кортексния растеж – издължеността на главата, с която е известен египетския фараон:

От дясно виждате профилът на CXPAC-5 при нормален човек. От ляво е този на Ехнатон! Това е наистина необяснимо!

Според учените това е директно доказателство, че този ген е бил модифициран изкуствено! Иначе подобен профил би бил напълно невъзможен!

Според учените, Ехнатон е бил „проектиран“ да има по-голям череп, за да може да издържа на по-големи мозъчни натоварвания, които най-вероятно са свързани с дейности, които днес бихме определили като „свръхестествени“ – четене на мисли, местене на предмети и като цяло изключително нетипични дейности за един нормален човек!

ДНК профилът на Ехнатон свидетелства за наличие на това, което учените наричат „сериозни изкуствени мутации“. 

Това е снимка от микроскоп, която съпоставя костната тъкан на Ехнатон с тази на друга мумия от същия период. Разликата е изумителна:

Казано накратко, вече е доказано, че могъщият владетел на Древен Египет е бил създаден от високо развита цивилизация с  много конкретна цел!

Но истината е, че тази теория съществува "от както свят светува". Древните шумерски летописи разказват, че модерния човек е създаден от извънземната раса Анунаки.

Водещи учени смятат, че тази развита раса е дала интелекта на хората точно чрез генно инженерство. Целта не е била алтруистична, разбира се, интелекта е даден на хората, за да са по ефективни работници за своите извънземни господари.

Откритията на Флайшман подклаждат другата водеща теория! Много уфолози смятат, че извънземните цивилизации слагат на ключови ръководни постове хибридни същества, които да имат капацитета да изпълняват сложните задачи, които им се поставят от извънземните кукловоди.

Смята се, че това е било практика от дълбока древност до днес. И точно това е причината Барак Обама и Ехнатон да си приличат като две капки вода! Вижте ги само:

Според множество уфолози, Обама е същия „модел“ клон, какъвто е и Ехнатон! /Bradva.BG цитирайки информация от disclose tv

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби