Туристи заснеха НЛО над езерото Лох Нес!

loading...

Обективът е запечатал два мистериозни дискообразни летящи обекта
Туристи, почивали си до езерото Лох Нес, са успели да направят невероятна снимка, на която, както твърдят те, има мистериозно същество, което лети над езерото. При това не става въпрос за Неси.48-годишният Алън Бетс е почивал заедно с жена си Анна и родителите й, когато тъща му Татяна е направила невероятния фотос на два мистериозни дискообразни летящи обекта, които прелитали над известното езеро в Шотландия. 

Семейството от Йорк е било отседнало в намираща се наблизо къща за гости, когато направили фотоса. Семейството обаче разбрало колко невероятна била снимката, едва когато Бетс и съпругата му не се върнали у дома и не започнали внимателно да преглеждат снимките от ваканцията си. 

Двойката изпаднала в изумление, когато забелязала странните, светещи бели форми да летят над езерото. Бетс, директор на компания за хладилници в Брадфорд признава, че обичайно се отнася „доста скептично” към НЛО, но в случая той не може да намери рационално обяснение за странната снимка. „Нашето куче Акика бе странно неспокойно онази нощ. Той никога не лае, но си спомням, че ние се смеехме и си казвахме, че то е видяло Неси, защото постоянно гледаше през прозореца какво се случва отвън и лаеше към небето”, разказва Бетс. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби