Мистериите около проекта Царичина и търсенето на двуполовото извънземно

loading...

Феноменът Царичина вълнува хората дори и след 24 години! Какво същност се случи там?

Царичина е малко село близо до София ,по посока Берковица . Преди години там се състоя най-щабните археологическа копки в историята на България за да се открият останки от извънземна цивилизация и т.нар. двуполово същество, което се предполага ,че е първото разумно същество на Земята! В според Библията "Адам роди Ева, или Ева произлезе от реброто на Адам." Подобна находка би преобърнала цялата Дарвиновата теория за произхода на човека както и основите на Църквата. Това би означавало, че хората са произлезли от извънземна цивилизация!

Мащабната археологична операция беше извършена от ГЩ на БА под ръководството на генерал Динев ,генерал Радню Минев, полк Кънев-завеждащ научният отдел при ГЩ и ВВС ,Стамен Стаменов-председател на Асоциация "Феномени" — завършил ВВВУ "Г.Бенковски" и ст. н. с., професор Овчаров — директор на на археологически музей ,Елисавета Логинова -екстрасенс и още 3-4 екстрасенси ,химически, сухопътни, трудови войски -войници ,офицери, командири. Техниката включваше -камиони ,БТР- и ,химическа екипировка за противо радиационна защита противогази, наметала, чорапи и кислородни апарати . Само оборудването е струвало на Генералния Щаб на армията -16 000 000 лева!

След първата копка се изследователите се натъкват на своеобразен входен коридор, който е 180 метра дълъг, на места спираловиден, чиято ориентация постоянно се мени в пространството със серпентини през 60 метра и смяна на посоката .На места е бил като лунна пътека -сребристо обкован -идеален ,съвършен! Намерени са и надписи -2 триъгълника и 1 лента и числа 3,4,6 и обелиск със странни надписи!

Екстрасенската Елисавета Логинова ,която е и твърди, че комуникира с извънземни раси ,казва че контактува с цивилизация от планетата Плутон .В момента на разкопките се е получила информация ,че идва космически кораб, който да възпре влизането в тунела. Ръководителят на проекта, генерал Динев сам вижда над хълма НЛО, което се спуска бавно. Според сведения на участници в експедицията те като че ли са получили телепатични съобщения да преустановят работа. Според двама очевидци, две доста високи фигури са влезли в тунела без придружители, стояли са там около час след което са излезли. По някаква причина, никой от военните не ги е спрял!

След странната случка, войниците, които влизат в тунела виждат, че все едно е драно с нокти по стените. Неохотните изследователи продължават работа, въпреки притеснителните събития! Радиационният фон около изкопа е доста завишен, а във въздуха витае страх от неизвестното. Когато са буквално на метри от мястото, където смятат, че е тяхната цел се получава заповед от ГЩ да се преустанови копаенето и тунелът да се зазида моментално! Тунелът е заринат и запечатан с бетон!

Ходили са при леля Ванга и тя е казала ,че е още рано да бъде извадено това, което е вътре. Питала е "видели ли са надписите и е рекла ,че в тях се крие голяма тайна и, че това същество което го търсят не е нито мъж, нито жена ,а жута маймуна!

Дали там наистина е отговора на много фундаментални въпроси на човечеството? Защо ГЩ изведнъж спира амбициозния си проект. За сега може само да гадаем.

Днес, дупката в Царичина изглежда така

 

 

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби