Сидеров отива в Брюксел да защитава морални ценности

loading...

"Ще отидем в Брюксел, за да бъдем защитници на православието, защитници на истинските ценности, а не на измислените евроценности. Някой трябва да каже на онези господа и дами, че перверзията не може да бъде нормална".

С тази заявка Волен Сидеров и колегите му от Атака регистрираха своята листа за участие в европейските избори, предаде репортер на БГНЕС. Лидерът на партията повежда европейската листа, а след него е зам.-председателят Десислав Чуколов и народните представители и част от ръководството на партията Магдалена Ташева, Станислав Станилов, Павел Шопов, Явор Нотев и други.

Оформя се битка между лидерите на партиите и това е възможност да се предизвика истински дебат и дискусия, в която да говорим за позиция на България и за идеи за бъдещето на Европейския съюз, коментира Сидеров на излизане от Централната избирателна комисия.

"Трябва ли да се преустрои Европейският съюз, трябва ли да се откъсне от американско влияние, както ние смятаме – тези теми трябва да присъстват в дебатите, а засега липсват и се бяга от тях", посочи Сидеров и изрази надежди, че останалите лидери "няма да се изпокрият".

Какво да искаме и какво да не искаме от Европейския съюз ще иска да дебатира Атака, добави той и бе категоричен, че партията му не иска "гей бракове, кръвосмешения, двойни стандарти и намалени субсидии. "Искаме енергийните ни проекти да се случват, а не да бъдат спирани", добави Сидеров по отношение на "Южен поток".

Задължително е Атака да има представители в Европейския парламент, защото в противен случай няма да бъде чут гласът на голямо количество българи, които не са съгласи с "евро гей ценностите" и искат православни ценности, категоричен бе Сидеров.

На въпрос дали при успех на европейските избори и реализиране на мандат самият той отиде в Брюксел Сидеров отвърна, че "битката ще покаже" това.

Той посочи, че очаква партията му да "задържи територията", която е имала досега и припомни, че през 2007 година националистите са спечелили три мандата, а през 2009 година – два.

Листата представлява ръководството на партията – начело е лидерът на партията, а след него е съставът на централния сбор и основни общински активисти, обясни той. "Атакистът е най-точният боец, независимо дали бойното поле е София или Брюксел", обобщи идеята си Сидеров. /БГНЕС

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби