Втори атентат срещу бизнесмен

loading...

Пловдивският бизнесмен Радослав Керанов отново е станал обект на нападение. Около полунощ в неделя е пострадал джипът му "Порше Кайен", паркиран пред офиса му. Пробили са четирите гуми на автомобила, охранителните камери на офиса са записали акта, съобщи "Марица".

"Към 12 часа чух , че се включи алармата на колата и слязох да видя какво се случва. Намерих джипа по капли", разказва Керанов. От едната предна гума стърчал кухненски нож. На видеозаписа се вижда как мъж със светъл суичър, държащ голям нож в дясната ръка, пресича улицата и се насочва към колата. Последователно забива острието в гумите, а след това изчезва. "По ножа имаше люспи от домати. Явно нападателя го беше използвал да реже салата преди това", предполага Керанов.

На място пристигнал патрул от Трето районно, дошли и криминалисти, които направили оглед и иззели ножа.
Керанов е споделил съмнения, че вандалщината е дело на негов съсед, който нееднократно му се е заканвал. Причината за заканите бил стар спор за паркоместа на улицата. "Цял ден беше на двора с приятели, пиеха и режеха салати. Казах на полицаите, но никой не отиде да го провери. А щетите не са малки - цената на едната гума е 800 лева", възмущава се предприемачът.

Само преди месец срещу него бе извършено покушение, при което той оцеля по чудо. Керанов беше нападнат пред дома си от двама мъже с маски и бухалки. Той се отърва само с ударена ръка, като според твърденията му е успял да намушка един от нападателите.

По случая работи Четвърто РУП, но на този етап извършителите не са открити. Бизнесменът не знае дали има връзка между двата инцидента. "Работа на полицията е да събира доказателства. Аз моите съмнения и подозрения съм ги споделил. Само че оттогава никой не е ме търсил да ме разпитва", твърди той. Смята, че това няма да е последното покушение срещу него или имуществото му.

снимка и източник:vsekiden.com

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби