ФУРОР: Германски учени дадоха КАТЕГОРИЧЕН ОТГОВОР на ВЕЧНИЯ ВЪПРОС: Има ли ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА!

loading...

Това е наистина историческо! Изключително спорен експеримент дава отговор на най-важния и вечен въпрос на човечеството! BRADVA.BG първа представя на своите читатели изумителните открития.

Екип от учени от Техническият университет в Берлин обявиха резултатите на няколкогодишен клиничен експеримент, който цели да даде отговор на вечния въпрос – ИМА ЛИ ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА?!

За пръв път в историята на човечеството има налично научно доказателство, че има „някаква форма на съществуване след смъртта“!

Експериментът е проведен върху група от 944 тежко болни доброволци, които са се съгласили да бъдат вкарани в „изкуствена клинична смърт“ за период от 20 минути. Това се постига с коктейл от лекарства, които не застрашават дългосрочното им състояние. Експериментът се извършва под стриктно лекарско наблюдение и пациентите са връщани обратно към живота точно на 20-та минута, предава worldnewsdailyreport.

Изключително дългият период, през което пациентът е клинично мъртъв, но може да бъде върнат успешно към живота е постигнат благодарение на нов медицински апарат наречен AutoPulse, който поддържа жизнените функции на тялото, докато човек е в състояние на смърт.

„След като пациентите са върнати към живота, техните разкази бяха почти идентични!“, разкрива проф. Берхолд Акерман, който е ръководител на експеримента.

Почти всички участници в експеримента разказват, как са видели отделянето от тялото си, все едно политат. Почувствали са това, което описват като абсолютно спокойствие, топлина и мир със себе си. Почти всички разказват за велика и топла светлина, която ги обгръща.

Също така са засечени странни енергийни импулси точно в момента, в който животът на пациента спира, а също и в този, когато той е върнат на този свят. Според учените това са следите от душата, която напуска тялото.

Другото изключително странно нещо е, че в момента в който пациент е вкаран в клинична смърт, неговото тяло олеква точно с 21 грама, и съответно, когато го върнат към живота, това тегло се връща. Това потвърждава дългогодишната теория, че душата тежи точно 21 грама!

Базирано на разказите от болшинството пациенти и засечените енергийни стойности, може да бъде научно заключено, че животът след смъртта съществува в някаква форма.

Експериментът е скандализирал редица религиозни групи и научни организации, които твърдят, че подобна манипулация е изключително рискова за живота на пациентите и крайно неморална.

Акерман им отговаря, че сред пациентите има представители на всякакви религии, и той е готов на всичко, за да даде отговор на вечния въпрос./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби