ЗАБРАВЕТЕ ЗА СКЪПИТЕ ХАПЧЕТА! НАРОДЕН ЕЛИКСИР ОТ 2 СЪСТАВКИ ИЗСМУКВА КИСЕЛИНИТЕ В СТОМАХА, ЩЕ СЕ РОДИТЕ!

loading...

За справянето с опасните киселини в стомаха има природен дар, който ги убива за отрицателно време!

Знае се, че когато човек има киселини в стомаха, това може да му навлече дискомфорт и опасни здравословни проблеми. Именно киселинната среда в организма е благоприятна за развитието на някои много опасни болести,

Затова трябва да се обръща специално внимание на тази част от здравето. За целта има напитка, която унищожава киселините само за няколко минути след първото отпиване от нея.

Лайката е лек срещу киселини в стомаха

Става въпрос за еликсир, състоящ се само от две съставки. Това са ябълка и лайка. И двете са безкрайно полезни за добрата среда в човешкия стомах.

Ябълката е добро средство срещу киселините

Една ябълка се обелва и нарязва на малки парченца. Първо добре се измива, разбира се. Слага се в тенджера и се добавя половин литър вода. Накрая се сипват няколко цвята от лайка и се оставя всичко да заври, пише doctorbg.net.

След като напитката започне да ври, тя се сваля от котлона. Престоява до охлаждането си, което става при стайна температура.

Така става напълно готова за консумация. Пие се всеки ден, и то наведнъж. Това става сутрин, като после задължително не се слага нищо в стомаха цели 2 часа поне.

Според специалистите, този еликсир може да се приема най-малко един месец, за да има дълготраен ефект върху организма. Всички киселини в стомаха обаче започват да умират още в същия ден, в който се изпие първата доза.

Ябълката по принцип е препоръчван плод за хора с киселини. Тя умее да ги отстранява по бърз и много приятен начин.

Лайката също се предписва на пациенти с подобни проблеми.

Киселините са сред най-проблематичните неща, които тормозят човека в наши дни. Те могат да бъдат причинени от гастрит, нередовно хранене, алкохол, цигари или просто моментно неразположение.

Помогнете си в битката срещу тях с този природен еликсир!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби