Овен

Овен
21 март - 20 април

ЕлементОгън
Планета управител Марс
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Смелост,честност,независимост,физическа издържливост,коректност
Негативни черти Агресия,импулсивност,прибързаност
Съкровени желания/стремежи Да бъде активен и да побеждава
Благоприятни партньорства  Риби,Лъв,Стрелец
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Близнаци
Цвят Оранжев,червен,зелен
Аромат Джинджифил,мента,канела
Ден Вторник
Минерал Аметист,Рубин,Диамант

Хороскоп

Месечен

Месец януари ще ви донесе изключителни професионални успехи и семейно равновесие, скъпи представители на зодия Овен!

 Космосът предразполага огромни успехи в настоящата ви работа, както и в нови начинания. Но е изключително важно да подходите с правилния фокус! За вас този месец това са добрите взаимоотношения с близки и колеги, които ще ви осигурят душевното спокойствие и правилната нагласа за да можете да следвате мечтите си!

Нови проекти, които са започнати до 21-во число ще имат подкрепата на космическата енергия и ще ви донесат сериозни ползи! Бъдете смели и находчиви! Същевременно се старайте да сте коректни с колегите си, защото периодът предполага известни търкания с тях. Толерантността и отзивчивостта в офиса ще допринесе за вашето лично спокойствие и ще подобри отношенията ви с колеги, които могат да ви подадат ръка в труден момент. Периодът е добър за инвестиции, преценете възможностите внимателни и инвестирайте в това, в което ви подсказва интуицията!Планирайте внимателно личните си финанси, тъй като към средата на периода Ви очаква непредвиден разход.

Ключът към професионалния успех през този период е семейното равновесие!Не оставяйте семейството и близките си на втори план, напротив! Те са основата, върху която ще надградите своя професионален успех. Отделяйте им време, ако имате деца говорете и си играйте с тях! Тази емоционална инвестиция ще се изплати многократно и то в най-скоро време. За вас през януари, семейното щастие е извора и на личната ви хармония и на професионалния ви успех.Загърбете стари конфликти и гледайте напред! Трябва това да са най-красивите ви моменти!

За необвързаните периода е изключително интересен! Очакват ви нови запознанства и сериозен интерес от атрактивни обекти! Може би това е човека за вас!?

Време е да поработите върху социалните си умения, което ще ви донесе ползи и в личния живот и в работата. Може да смените стила си на обличане или прическата, няма да остане незабелязано от околните. Ще ви канят на доста партита, така че бъдете уверени и вярвайте в себе си!

Фокусирайте се върху семейното равновесие и успеха във всеки един аспект на живота ви ще е ваш през месец януари, скъпи представители на зодия Везни!

Мисъл  за месец декември:

Правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места където можете, на всеки човек, на когото можете, докато можете!

- Джон Уесли

Най-добри дни за късмет: 2,3,4,9,13,16,17,20,22,23

Най-добри дни за любов: 6,8,9,17,18,19,18,28,29

Най-добри дни за здраве: 20,21,23,24,25,26,27,28

Най-добри дни за обучение: 1,2,3,5,6,7,8,15,18,20

Най-добри дни за пари: 13,14,15,25,20,24,28,29,30

Най-добри дни за кариера: 5,8,9,10,13,14,17,19,30

Най-добри дни за козметични процедури: 2,3,4,5,6,10,12,13,30

 
loading...
 

Известни овни

Адриана Лима

Александра Амброзио

Виктория Бекъм

Елизабет Боуз-Лайън - Кралицата майка

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби