Тигър

Родените през годините: 1926,1938,1950,1962,1974,1986,1998,2010

През годината на Овцата представителите на зодия Тигър ще имат възможността да затвърдят позициите  си на работното място и да преосмислят живота си.

Годината стартираща на 19 февруари според китайския календар ще бъде огледално отражение на изминалите пет,шест години и на това какво сте успели да свършите и какви отношения сте съградили с околните. През тази година ще имате предизвикателства най-вече от духовно и емоционално ниво и ще се наложи да вникнете дълбоко в себе си,за да изкорените схващанията и моделите,които ви дърпат надолу. Ревизирайте старите си мисловни поведения и запазете само тези,които са в хармония с позитивните космически енергии.

На работното място ще имате възможности за невероятни успехи ако съумеете да запазите добрия тон и дипломатичността,която е характерна за вас. Добрите ви маниери и компетентността ви ще ви превърнат предпочитани от началници и колеги и безспорно ще се изкачите високо на професионалнаа стълба. Това несъмнено ще увеличи приходите ви,което ще повдигне настроението и самочувствието ви. Въпреки това бъдете внимателни със своите финанси и не пръскайте средства за ненужни скъпи вещи и екскурзии, за да увеличите спестяванията си за черни дни. За безработните представители на зодия Тигър е препоръчително да посетят преквалификационни курсове,които да разширят познанията им в интересуващата ги сфера и да ги направи конкурентноспособни. Имате прекрасни шансове за намиране на работа през цялата година ако проявите достатъчно воля и смелост. Кандидатствайте смело и презентирайте своите способности,които ще впечатлят висшестоящите.

Семейните отношения ще бъдат на фокус за повечето от вас. Ще ви вълнуват въпроси свързани с това как да подобрите отношенията с най-обичните и близки същества за вас. Много от вас ще намерят щастието в позитивните емоции между вас и вашите родители,деца, братя и сестри. Ще се отдадете на семейни почивки,които ще ви дарят с много спокойствие, защото вие сте домошари по сърце и за вас най-важното ( а и за всеки човек) е споделената любов между най-близките ви роднини. Възможно е да узнаете за появата на нов наследник в семейството,което да ви накара да полетите в облаците от щастие.

Някои от вас обаче биха могли да срещнат сериозни трудности при общуването с родители и деца породено от вашата студенина и прояви на себичност през последните години. Ако имате проблеми с най-близките си това ще бъде сигурен знак,че нещо в матрицата на живота ви се е объркало. Не се плашете,всичко зависи от вас и всичко подлежи на промяна ако я пожелаем от сърце и ако се потрудим за нея. Затова подайте ръка на  вашите близки,които сте обидили и не мислете само за себе си. Ако не пречупите своето его през годината на Овцата рискувате да попаднете в социална изолация за много дълъг период от време. 

Известни тигри:

Леонардо ди Каприо

Кралицата Майка

Линдзи Лоън

Виктория Бекъм

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби