Хороскоп за деня

Хороскоп за 08 декември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, неделя е. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес може да сте твърде подозрителни, а това определено ще е обидно за някои хора. Ако не можете да се откажете от предубежденията, то поне не ги демонстрирайте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес трябва да сте особено честни с всичко и всеки, но най-вече със самите себе си. Това разбира се винаги е полезно, но понякога има толкова много изкушения.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на вашите идеи. Доста импулсивно ще харчите пари. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и дори да ви измамят.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще сте малко разсеяни, ще ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес вашите собствени потребности трябва да станат задача номер едно. Останалите ще почакат. Тъй де, забравяте, че и вие сте човек с тези безбройни задачи.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Не всичко, което блести е злато. Но понякога изкушението да мислите така е толкова голямо. Днес имате шанс да получите нещо, което определено ще промени живота ви, но в каква посока зависи единствено от вас.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Изпълнени с ентусиазъм и студенствко дръзновение започвате тази седмица.Хубав ден да започнете нещо отначало.Време за новости и радост от живота.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
На света има много незаменими хора (поне в сърцето ви), но виж незаменими вещи почти няма. И днес не забравяйте, че по-добре е веднъж да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Хубав ден за вас, ще се чувствате спокойни и уверени. Най-много ще се забавлявате да работите в група с хора, които споделят интересите ви. Вечерта е време за приятно прекарване, особено с любим човек.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Всички ограничения и правила днес ще бъдат бойкотирани. Нищо не би могло да ви попречи да се забавлявате, дори собствените ви предразсъдъци.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате доволни, че правите нещата по начин, който ви харесва. И можете да сте сигурни, че има кой да го оцени.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби