ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВА

 | 

2018г.
Най – после е избран изпълнител за прокопаване на тунел под прохода Шипка. Месец по-късно челната копаеща машина се разтърсва от мощен удар и спира.

 | 

Ерик Айван от мексиканския град Ла Пас, твърди, че е станал свидетел на нещо невероятно преди няколко нощи.

Според думите на младия мъж, той се движел с велосипед в близост до хълма Серро де ла Калавера, когато светлината от превозното му средство осветлило пред него на пътя изключително сюрреалистично зрелище.

 | 

Националната слънчева обсерватория, намираща се на върха Сакраменто в югозападната част на САЩ, се занимава с изучаването на слънчевата активност.

 | 

Чoвeшĸa ĸpъв, нaмepeнa пo cтpeлитe нa дpeвнитe мaи, pитyaли зa ĸpъвoпycĸaнe зa зaxpaнвaнe нa бoгoвeтe c жизнeнa cилa Cтpeли c чoвeшĸa ĸpъв, нaмepeни в xpaм в Зaĸпeтeн в Ceвepнa Гвaтeмaлa, paзĸpиxa пpeд изcлeдoвaтeлитe дpeвнaтa цepeмoния пo ĸpъвoпycĸaниятa. 

Cтpeли c чoвeшĸa ĸpъв, нaмepeни в xpaм в Зaĸпeтeн в Ceвepнa Гвaтeмaлa, paзĸpиxa пpeд изcлeдoвaтeлитe дpeвнaтa цepeмoния пo ĸpъвoпycĸaниятa.

 | 

Дядо Влайчо и Ванга взаимно си предсказват изпитанията пред тях

В България е имало, има е сега много феномени и един от тях е дядо Влайчо от село Коньово. Нещо повече – той е един от световните феномени, живели по нашата земя, тъй като може да предсказва не само на другите, но и на себе си – пише „Уикенд”.

 | 

Наистина до днес никой дори и не е подозирал за това! Откриха истинското скрито послание на най-известната картина в света – Мона Лиза! 

 | 

През август тази година в три различни града на планетата - Мюнхен, Джорджтайн в Малайзия и американския Далас - в небето бяха чути загадъчни оглушителни звуци, приличащи наполовина на фантастическо тръбене на огромен тромпет и рев на животно.

 | 

Задачата никак няма да е лесна, но пък е забавна за всички, които си падат по загадките и пъзелите.

Едва 1 на 1000 души успяват да открият смартфона на килима без да използват помощ.

 | 

Езикът на аспаруховите българи, наричани още прабългари, принадлежи към тюркското езиково семейство, включващо повече от тридесет езика.

Други езиковеди смятат, че прабългарският има много общи черти с иранските езици и с хунския. Не са малко и тези специалисти, които търсят паралели с огромното семейство на алтайските езици, към които принадлежи и тюркската група.

 | 

Ясновидката Цветана Янакиева не спира да дава точни прогнози.

При последното си интервю за в. „Шоу“ тя прогнозира ужасяващата катастрофа с автобус край Своге, изходът от предстоящия вот на недоверие и дори страшните пожари, които обхванаха южна и източна България.

Цветана предупреди за възможна трагична катастрофа с автобус по родните пътища.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби